600 w-os autóba való mélyládámat hogyan tudnám otthonra bekötni?
Rainbow 600/1200w mélyládámat mihez tudnám hozzákötni? Zenét szeretnék hallgatni pendriveról, cd-ről, plusz az xboxxal játszani!
Egy ilyen erősítő megfelelne? A tv-hez hozzá lehet kötni valahogyan?
Mit kellene vennem még hozzá? Milyen hangfalakat ajánlanátok?
Meg lehetne oldani egyszerűbben?
Köszönöm!
Pontos típust most nem tudok írni, mert nem vagyok otthon:/
A mélyláda hangerejét tudnám állítani az erősítővel nem? Mert pl. Egy kertiparty alkalmával kivinném az udvarra vagy ilyesmi... Azért szeretném így megoldani...
Amit linkeltél erősítő, az autóba való, így 220V-ról nem fogod tudni működtetni.
Az az lg 5.1es cucc gondolom ilyen műanyaghangfalas izé, ahhoz kár erőltetni ilyen ládát. Szerintem inkább a minőségre törekedj.
Rákerestem erre a Rainbow mélyre, elég komoly darab. Irigyellek érte. :) Elég nagy teljesítményű cucc, nem érdemes kis erősítőre bízni. Milyen ládában lenne? 2 tekercses, 2x2 hm, tehát 4 ohmra be lehetne kötni.
Pl ilyen:
Bár ez 8ohmos, de lehet bírja a 4et is.
Természetesen tudod állítani a hangerőt.
Ilyen típusú erősítőre gondolok, de ez is messze van a 600W-től. Viszont elég nagy hangerőt lehet elérni már ekkora teljesítménnyel is. 2x72W-s erősítő szokott szólni, mikor nálunk kerti parti van. Bőséges a hangereje, teljesen fel sem kell tekerni.
Tehát, ha veszek egy olyan erősítőt, amit linkeltetek, akkor arra eá tudom kötni a ládát és hozzá tidom kötni a tv-hez is?
Az lg moziszett valóban ilyen műanyag, gagyibb cucc!
Veszek még 2-4 db hangfalat és teljes a szett?:)
Az erősítőt kell a dvd-hez kötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!