Lehet még hagyományos televíziót kapni? Mostanában nem jártam ilyen üzletekben, a reklám újságokban meg csak plazma, sík, meg ilyenek vannak.
a nagyszüleinknek szertnénk tv-t vásárolni, de jó nekik a hagyományos, csak nagy képernyős legyen.
mennyibe kerülnek vajon?
lehet.
egyébként a "sík" is hagyományos -crt- tv, csak a képcsövének a domborulata annyira kicsi, hogy gyakorlatilag síknak rtekinthető.
köszi,
és mennyibe krül vajon?
ma 09:34
Azért arról ne feledkezünk már meg hogy a _mai_ tv. felbontás 4:3 ... és a felbontás is alacsony 576 ami egy min HD720 (HD-ready)2,5 x körülbelül ... a HD1080 esetében pedig pontosan az 5x ... úgy hogy nem biztos hogy annyira jó dolog, ez a HD amíg SD szabványok vannak... de végül is egy crt tv.t nem annyira vagány a szomszédnak mutogatni... Illetve valóban hogy ha én csak blueray-ről nézzek filmet és vagy pcről meghajtva a natív felbontásbábban használom csak akkor valóban jobb a képe, de normál analóg tv adásnál ...
És a fogyasztásokról meg szerintem ne nyissunk vitát mert csúnyán benézted. :D.
A régi crt tv. olyan 100 W körül fogyasztanak... Az lcd 200 - 250 W körül a plazma pedig a megjelenített képtől függően ... 150 - 500 W körül
Akkor most miről is beszélünk?
Szóval hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Persze hogy lehet még normál is tv-ket kapni. Még hozzá akár jó vétel is lehet olyan 40-50 e ft körül.
üdv,
Attila
köszi, a nagyszüleim tuti videózni nem fognak, se képeket nézni, max.a híreket
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!