Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy Xbox 360 Arcade-om.2.0-as flash van rajta.
Kitaláltam,hogy szeretnék liveozni.De tényleg.Tudom,hogy sokan vannak,akik ezzel nem értenek egyet,hogy most minek,meg pénz kidobás (és tudom h az ellentábor is nagy).Szerintetek jó ötlet lenne ezt eladni (már van rá vevőm,30000 forintot fizet érte).Szerintetek ez után megérné egy új Xbox 360 Slim-et venni?
2013. jan. 30. 16:40
1/3 anonim válasza:
Ha frissíted a dashboardot akkor a flashnek annyi ha jól tudom. Szerintem érdemesebb Slimet venni, kisebb, halkabb, valamennyivel kevesebbet is fogyaszt.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy ugyanazok a játékok mennének rajta,csak hát multizni is akarok,bannolva meg baxhatom...Lássuk be ha eladom és azt mondom h ki van flashelve az +5000 (már akinek),ha viszont azt mondom,hogy ki is van bannolva,akkor már is annyi,poton pénzért adhatom el,pedig semmit nem változtatott rajta...Szóval akk azt mondjátok h mégérné?(Mellesleg van még annyi pénzem,hogy ha eladom ezt az xbox-ot,akkor egyből meg is tudom venni a slime-át,tehát gyűjteni már nem kell rá)
2013. jan. 30. 17:46
3/3 anonim válasza:
Add el a francba, sehol nincs egy flashelt fos egy rendes konzolhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!