1 Pc tabletre amin 4. 0.3 android van arra hogy lehet rátenni a 4. 0.4 ( az ice cream ha jol tudom)?
Figyelt kérdés
Mert lehet hogy veszek 1 tabot és ice cream androidot szeretnék rá.2013. jan. 28. 22:54
1/12 anonim válasza:
Kedves "dönödön"
Jól írja az első! Ami még nincs meg, vagy nem arra van, azt nem lehet rátenni...
2/12 anonim válasza:
PC Tabletre még androidot tenni sem egyszerű művelet, mivel azok windows-zal kerültek piacra, és ritkábbak a fehér hollónál.
A 4.0.3 és a 4.0.4 között amúgy sincs sok különbség. Ice Cream Sandwich mindkettő, észrevenni semmit se fogsz a különbségből... mondjuk, ilyen helyesírás mellett szerintem használni se nagyon fogod tudni
3/12 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibák miatt.
És amúgy meg erre gondoltam hogy értsétek: [link]
2013. jan. 29. 14:04
4/12 anonim válasza:
Csoda hogy az elmegy akadás nélkül ami most van rajta amilyen gyengécske az a tablet.
5/12 A kérdező kommentje:
Na akkor mondj 1 olyan tabot 30000Ft alatt amibe van gps .
és még viszonylag az adatai is elmennek
2013. jan. 29. 15:10
6/12 anonim válasza:
30ezerért nem veszel normális tabletet amivel nem kell valamiben kompromisszumot kötnöd.
7/12 A kérdező kommentje:
küldj 1 jó tabot 40000 alatt akk linkbe
2013. jan. 29. 15:18
9/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz csúcs gépet akkor vegyél pl egy galaxy tabot. Azok elég korrekt gépek.
10/12 A kérdező kommentje:
max 40000 Ft. Annál többet nem tudok kiadni. N
Nézd akkor meg ezt: wayteq x-tab 70dci
2013. jan. 29. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!