My audio Tablet Series7 708DCC-ről vkinek személyes vélemény vagy TESZT?

Figyelt kérdés

Max 30ért szeretnék venni tabletet, egy fillérrel sincs több.

ezt találtam legjobbnak a proci végett.

személyes tapasztalat érdekelne, hibákról..

köszönöm

illetve esetleges más termékajánlat?

2013. jan. 26. 23:12
1 2
 11/20 monti1122 válasza:
Én is ellentmondok. Egy- másfél hónapja nyúzom semmi baja a gépnek. Igenis van köztük szászszázalékos darab. Ismerősök közt kettő myaudio tablet van egyiknek sincs semmi baja, emelett még nagyon jó fps játékokat is elvisz. Szerintem fasza kis gép.
2013. jún. 25. 11:48
 12/20 likvidál gyula ***** válasza:

# 10/11:

Na t'an egy myaudio alkalmazotthoz van szerencsenk?

Attol, hogy nagy betuvel irsz meg nem lesz igazad.

Nezz szet a neten mennyi gond van veluk te szerencsetlen.

Amugy meg mindig mukodik?

Gondolom mar trashelve lett azota mivel eltelt vagy fel ev.

2013. júl. 12. 15:12
 13/20 anonim válasza:

Én megvettem a mediamarktban ,de tényleg gyors meg minden de egy hónap után MAGÁTÓL betörött a kijelzője . Àllandóan tűz forrò

volt a hátlapja a giroszkop megadta magát . Ha hozzáértem a hátlaphoz akkor foltok jelentek meg a kijelzőn ( valami nyomta az lcdt ....) a kijelző belülről törött be mert az erinto a kijelzo elott van es az meg mukodott !!!!!!! De betorhetett a hotol is .... Ez mar a masodik myaudio tabletem vol .... Soha tobbet myaudiot se concordot se wayteqt se semmu vackot koszonom ...maradok a samsungnal .

2013. aug. 4. 00:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Én már hónapokkal ezelőtt vettem a media marktban 30 ezerért. Nekem eddig semmi baj nem volt vele, pedig minden nap használom. Leginkább facebookozok, skypeolok, filmezek. Főiskolás vagyok, és vannak olyan diasorozatok amiket nem szeretnék kinyomtatni, na erről szerintem tök jól lehet tanulni, mert kicsi, könnyen elfér a kezemben, de mégis jól el lehet olvasni a dia szövegét.

Eddig szerencsére semmi olyan gond nem volt vele, amiket eddig említettek. Néha lefagy, de akkor bezárja a programot és utána már minden jó!

2013. aug. 7. 17:35
 15/20 anonim válasza:
10es vagyok, változatlanul működik, pedig már 3x ejtettem el relatíve magasról, ugyanúgy tökéletes, semmi változás azóta se, szal ennyit erről. Jah, ezt is a csodagépről írom, ami nem lett "trashelve".
2013. nov. 12. 16:57
 16/20 anonim válasza:
Film, fb, youtube, online film, könyvolvasás, minden csodás rajta.
2013. nov. 12. 16:59
 17/20 anonim válasza:

Kedves likvidálgyula!!!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de látszik, hogy nem értesz a gépekhez&szoftverekhez, és ha nem értesz, akkor inkább ne hordj össze baromságokat, hogy a linux szar.... a mezei usereknek az, ami érthető, de akkor kérlek mondd meg nekem, hogy a világ legkomolyabb NAGY szerverein miért megy Linux(debian, és különböző disztribúciói)??? Ha hülye vagy, és nem értest hozzá, akkor maradj csöndbe... Teszem hozzá, egy magyar márkát, ami sikeres, nem kéne ennyire lehúzni... Lehet, hogy nem tökéletes, de ár-teljesítmény viszonylatban az egyik a legjobb az országban... -és a tabletüket (egyenlőre csak azt, és abból is az újabbakat), bizalommal merem ajánlani ;)

2013. dec. 2. 19:59
 18/20 anonim válasza:
nekem ojan hiba lenne hogy a tálca felül meg alul is lent van tudnátok segiteni hogy max lent legyen??
2013. dec. 26. 13:47
 19/20 anonim válasza:

Szerintem a my audio-nak már van rossz hírneve a minőségét illetően... Ha minőségi tabletet szeretnél vegyél egy Concorde tab rokee-t a procija nem 1.6 hanem 1,3

de ez nem zavaró.Nekem is ilyenem van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

2014. márc. 15. 11:11
 20/20 anonim válasza:

Sajnos Én is beleszaladtam !

De a piac döntött , nem én !

Ezek az -occso-cina- gagyik lekerültek a polcról ,"nem birta a kici madczar cég a garanciát " a céget meg nem lehet megtalálni ....

Na meg egy ilyen komikus cég nem elérhető a weben :)

Ha van itt myaudios dolgozó nagyon jó web lapotok volt :)

Gyerekek jobbat összeraknak a mindenkilapján .

Lové a zsebben ennyi volt a magyar álomcég ...

2016. ápr. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!