Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Üdv! Ehhez a hangfalszetthez...

Osknandi kérdése:

Üdv! Ehhez a hangfalszetthez milyen erősítő kell, milyen teljesítményű?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 26. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem ártana 2x80W.
2013. jan. 26. 19:26
 2/11 JulesM111 ***** válasza:

De lehet, hogy 2x90 is el fog kelleni :)

Viccet félre téve, nehogy megvedd ezt sztereora.

Ez valami 5.1-es házimozi izé frontjai, egy kis egyszerű Pio 50ezerért meghajtja, és voila, lesz csimm-bumm.

2013. jan. 26. 19:41
 3/11 A kérdező kommentje:
A csimm bummot mire érted?szétrontja a hangfalakat vagy jó fog szólni?
2013. jan. 26. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából 2*50 watt is elég lenne.
2013. jan. 26. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Ennyi baromságot összehordani egy adatlapon... jó ég, ne értsd félre, nem rossz hangfal ez csak nagyon el akarják adni. Nem rossz, egyébként egy 2*30 wattos Videoton erősítő is meghatja nagyon szépen.

Tudom "de ez nem is az a hangfal" nézd csak meg a hangszórókat, a láda méretét, és a leírt gyári baromságokat... teljesen ugyan az.

http://www.youtube.com/watch?v=Y6wGMK1fnws

2013. jan. 26. 23:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat itt az oldalon találtam erősítőt is 2x30 és 2x50w-t is.8ohm-s mindekettő.Ezt néztemki:

[link]

Vagy veszek vmi minőségi használtat.

2013. jan. 27. 10:11
 7/11 JulesM111 ***** válasza:

Csimm-Bumm =filmek idióta hangjai :)

Uraim, ezek nem sztereo hangfalak. Házimozi frontok.

A mellékelt youtube video is nevetséges, felhasználójuk életében nem hallott élőben zenét, mert külünben fel sem rakta volna az idióta videóját.

Ezeknek a hangfalaknak hátul van egy lyuk, hogy legyen valami basszusuk is a faltól minimum 30-40cm-re kell rakni, és ez segít, hogy megszólaljon egy 40Hz-es hang is, máskülönben 200Hz alatt összmosott kaki lesz a hangja.

Ha ilyet veszel, kell még egy mélynyomó is, és lehet tüc-tüc-t hallgatni, vagy mozizni.

Rendes zenei zenén ezek a hangfalak a mélynyomóival együtt elvérzenek.

Egy igazán frankó hangfal ára darabonként 250ezer-től indul tömege homoktöltés nélkül 40kg, ezalatt a színe jobban érdekes, mint a hangja :)

Szóval, ha csak eddig megy a pénztárca, semmi gond nincs vele, valahol el kell kezdeni (én is innen indultam), de kell hozzá egy szubibubi, és elleszel vele.

2013. jan. 27. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát Jules, jogos amit írtál, hogy a komoly házimozi hangfalak 250e-nél kezdődnek, de az rengeteg pénz. Ráadásul nem is mindenki olyan érzékeny a füle, hogy minőségi cuccokat vegyen. Számítógépről hallgatott zenéhez, nem kell amúgy sem komoly minőség, a hétköznapi hangkártyák úgy sem képesek komoly hangot leadni, lehet akkor akármilyen erősítőnk sokkal szebb nem lesz a hangja.

Egyébként ez az oldal nagyon érdekes, olyan totálisan no name és feltűnően olcsó minden, na meg feltűnően nagy teljesítményű... :D

2013. jan. 27. 11:15
 9/11 JulesM111 ***** válasza:

Jah, félelmetes ez az oldal, azt hittem nem jól látok xD

Minden olcsó, 22ezer egy komplett erölködő, de egy RCA kábel 5-6rongy ;)

Meg kellene ezt a boltot személyesen is látogatni, hátha látunk pici pénzért valami csodát xD

2013. jan. 27. 12:27
 10/11 JulesM111 ***** válasza:

Kicsit kutakodtam, egy 6.1-es házimozi erősítő felé (Auna akármi), és ha jól értelmezem német "fejlesztés".

[link]

Németek nem csináltak mást, mint összeszedtek pár iskolás gyereket, kezükbe nyomtak egy Konrad katalógust, és kész is a "fejlesztés". Ez az oka a kedvező árfekvésnek, és voila van hangfal, és minden ami kell :)

A kábeleken meg félelmetesen jól keresnek, plusz ezzel a termékpalettával jól elkapják az egyszerű felhasználókat.

2013. jan. 27. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!