Ha xbox 360-t akarok venni akk csak azt kell nézni h hány GB-os a HDD. Vagy mást is kell néznem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:52
1/7 anonim válasza:
Hali
Attól függ mit akarsz gyárit vagy flashelt / RGH -st.
Legalább 250Gb -osat vegyél. Itt körülnézhetsz :)
2/7 anonim válasza:
Konzolvilágnál nézz körül. Flasheltetni nem érdemes plusz akkor multizni sem tudsz.
www.konzolvilag.hu
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg érdemes, egyéb esetben veheted a gamesokat 10 ezrekért. ;)
4/7 anonim válasza:
slimet kell venni, ugyanis az a legújabb és minden eddigi hibát orvosoltak. Nekem 250gb-os hdd-vel van.
5/7 anonim válasza:
Ha nincs pénzed kifizetni a játékokat akkor minek veszel konzolt? Ha csak warezolni akarsz akkor arra ott a pc.
6/7 anonim válasza:
Pc-t nem fogom fejleszteni az biztos, abba már belefáradtam, ennyi erővel tarthatnék otthon 2 konzolt is. Az egyik gyári , a másik meg flashelt lenne.
7/7 anonim válasza:
Slim 250Gb-os verziót vegyél.
Konzolokban hardverileg nincs különbség ha erre gondolsz, tehát egy 6 éves FAT xbox 360-on is ugyanúgy futnak az új játékok mint az új Slim verzión, az más kérdés, hogy meddig.
A HDD azért jó mert rátelepítheted a játékot, ezáltal gyorsabban betölt és kíméled a lemezt, valamint ha jön rá egy nagyobb frissítés az sem lesz gond.
Ha warezolni akarsz akkor csakis RGH-sat vegyél, mondjuk vateráról.
De akkor nem lesz multiplayer viszont 10 játékért nem kell 80-100-ezreket perkálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!