Hol található a PSP-k belső memóriája? Hol található az alaplapon?
Fat és Slim alaplapon hol található?
Valami kép vagy leírás létezik,hogy ezek hol vannak?
Valaki tudna segíteni(képekkel vagy leírással?
Köszi a választ*de azért ez nem volt túl hasznos és hírértékű válasz* :S
Ha hiszed ha nem ismerem a psp-t és volt,van is egy pár gépem...De ha hisze ha nem annyira nem vagyok retardált,hogy ne tudjam mi micsoda :)
És ismerem a google keresőbe***PSP Motheboard*PSP alaplapok*
Megtaláltam ezeket a képeket és leírást is vagy 100-at
De egy se mutatta vagy írta le,hogy ez hol található.
Most találta a napokban egyetlen 1 oldalt amin részletesen le volt írva és rajzolva hogy mi micsoda(egyetlen 1-et !!!!!!!!! :O
És nem vagyok hülye ezekhez a dolgokhoz,,,De tényleg bocsi elnézést ha ba*** meg nem ismerem fel látásra mi a retek micsoda egy alaplapon
Amúgy köszi a nagy nulla információt-Lehet igazad van nincs is erre szükségem :(
De neked pszichiáterre tuti :D :D :D
Elhiszem**Ha te mondod!!! :D
Akkor ha te olyan k**va okos vagy,mond már meg nekem,hogy a PSP 2004 TA-085-ös 7D-s alaplap Pandorázható?
És melyik az a software update,amin minden játék fut,fagyás nélkül,és*ISO loader nélkül
Természetesen linkkel együtt ha lehet :)
Ez egyszerű, a Samsung által gyártott chip lesz a 3 nagy közül a kisebb, amihez jól láthatóan kacifántos szálak futnak a processzortól, a processzor alatt pedig a GPU chipje foglal helyet.Nem tudom, hogy fat vagy slim elrendezés-e csak beírtam hogy PSP motherboard és egyből az első találat(képek).
Szerintem elárultam mindent a Samsung-al rá van írva, meg fogod találni, egyébként 2 percbe telt megtalálni egy írást ami beigazolta az elképzelésem, méghozzá Wikipédián találtam!
Ajánlom figyelmedbe:
Nem tudom mit akarsz bütykölni de sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!