Goclever TAB T76 GPS tablet, ismeri valaki? Mi a véleményetek róla?
Szia!
Nekem van ilyen, 26e-t mindenképp megér, ha nem játékra kell. A gyenge pont a proci, de navigálásra, munkára első osztályú (nyilván Angry Birds és társi simán mennek rajta). Ezért a pénzért kapsz hozzá PTG kábelt, autós tartót (!), autós töltőt, sima töltőt... Az akksi kijelzése elég hektikus, USB-n nem vesz fel annyi áramot, amennyit fogyaszt, így hordani kell a saját töltőjét. Az OTG kiváló, usb hubbal egyszerre viszi a billentyűzetet, egeret, 3g modemet (persze ilyenkor merül rendesen a kütyü). Tmogatás elég jó, sorban jönnek ki a frissítések a hivatalos oldalon. Lengyeleknél elterjedt a cucc.
Én nem bántam meg, hogy ezt választottam, szvsz ekkora tudással röhögve megéri az árát. Pici bugok vannak, de viselhető (pl. halk "sercegés" a 3d gyorsító működése közben, csak teljes csendben hallható, akksi kijelzés pontatlansága, más most nem is jut eszembe).
Pár link:
Lengyel nyelvű fórum: [link]
Hivatalos oldal: [link]
Itt vettem: [link]
Szia!
Köszönöm szépen a részletes választ!
Már megrendeltem, ma vagy holnap át is vehetem! :)
Nekem már van egy Lenovo a2107, de úgy megtetszett mindenkinek, hogy be kell szereznem még egy gépet a családban, ezért választottam ezt.
Milyen 3G-s sticket használsz hozzá?
Üdv!
Köszi! Végül is a 3G ennél a kütyűnél nem kell, csak ha mégis, akkor tudjam, hogy merre induljak.
Használsz hozzá valami tokot?
Köszi, pont ilyenre gondoltam én is!
Lehet, hogy valami gumicsíkot érdemes a tok belsejére ragasztani, hogy megtapadjon.
Elvileg pénteken tudom átvenni a kütyüt a boltban!
Na, megvan!
Szuper kis gép, tényleg. Bizonyos szempontból jobban is tetszik, mint a Lenovom! Ahhoz képest nagyon könnyű, persze gondolom az akku kevesebb is benne, de valahogy nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni a súlya miatt a kezemből. Ennyit tényleg nagyon megér, főleg mivel naviként is hasznáható!!!
A Play nem megy viszont eddig :( Próbáltam a "force stop"-os trükköt, de aztán ha megint megpróbálok belépni, akkor csak homókórázik bármeddig :(
A Play már megy a frissítés után? Milyen játékokat visz a gép?
Akksi milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!