Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Goclever TAB T76 GPS tablet,...

Goclever TAB T76 GPS tablet, ismeri valaki? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 23. 22:28
1 2 3 4
 1/37 Tézé81 válasza:

Szia!

Nekem van ilyen, 26e-t mindenképp megér, ha nem játékra kell. A gyenge pont a proci, de navigálásra, munkára első osztályú (nyilván Angry Birds és társi simán mennek rajta). Ezért a pénzért kapsz hozzá PTG kábelt, autós tartót (!), autós töltőt, sima töltőt... Az akksi kijelzése elég hektikus, USB-n nem vesz fel annyi áramot, amennyit fogyaszt, így hordani kell a saját töltőjét. Az OTG kiváló, usb hubbal egyszerre viszi a billentyűzetet, egeret, 3g modemet (persze ilyenkor merül rendesen a kütyü). Tmogatás elég jó, sorban jönnek ki a frissítések a hivatalos oldalon. Lengyeleknél elterjedt a cucc.

Én nem bántam meg, hogy ezt választottam, szvsz ekkora tudással röhögve megéri az árát. Pici bugok vannak, de viselhető (pl. halk "sercegés" a 3d gyorsító működése közben, csak teljes csendben hallható, akksi kijelzés pontatlansága, más most nem is jut eszembe).

Pár link:

Lengyel nyelvű fórum: [link]

Hivatalos oldal: [link]

Itt vettem: [link]

2013. jan. 27. 20:08
 2/37 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a részletes választ!

Már megrendeltem, ma vagy holnap át is vehetem! :)

Nekem már van egy Lenovo a2107, de úgy megtetszett mindenkinek, hogy be kell szereznem még egy gépet a családban, ezért választottam ezt.

Milyen 3G-s sticket használsz hozzá?

Üdv!

2013. jan. 28. 12:13
 3/37 Tézé81 válasza:
Hajjaj, az csavaros :D Egy Voda által kiadott K3765-ből "csinált" E1762-t Trés kártyával... Magyarán elvileg E1762-vel mennie kell biztos, de a Goclever oldalán van valahol eldugva egy kompatibilitási (de szép szó...) lista. Amúgy szerintem szerencse kérdése, hogy melyiket viszi, melyiket nem (más tableteknél is).
2013. jan. 28. 21:12
 4/37 A kérdező kommentje:

Köszi! Végül is a 3G ennél a kütyűnél nem kell, csak ha mégis, akkor tudjam, hogy merre induljak.

Használsz hozzá valami tokot?

2013. jan. 29. 12:21
 5/37 Tézé81 válasza:

Ilyet vettem a Mediában 4000e Ft. körül, de sajnos oldalra könnyen kicsúszik:

[link]

2013. jan. 30. 10:38
 6/37 A kérdező kommentje:

Köszi, pont ilyenre gondoltam én is!

Lehet, hogy valami gumicsíkot érdemes a tok belsejére ragasztani, hogy megtapadjon.

Elvileg pénteken tudom átvenni a kütyüt a boltban!

2013. jan. 30. 17:05
 7/37 A kérdező kommentje:

Na, megvan!

Szuper kis gép, tényleg. Bizonyos szempontból jobban is tetszik, mint a Lenovom! Ahhoz képest nagyon könnyű, persze gondolom az akku kevesebb is benne, de valahogy nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni a súlya miatt a kezemből. Ennyit tényleg nagyon megér, főleg mivel naviként is hasznáható!!!

A Play nem megy viszont eddig :( Próbáltam a "force stop"-os trükköt, de aztán ha megint megpróbálok belépni, akkor csak homókórázik bármeddig :(

2013. febr. 4. 12:01
 8/37 Tézé81 válasza:
Szia! Nem kell megijedni, tedd fel az utolsó frissítést a Goclever oldaláról és menni fog a Play! Nem ismeretlen a hiba :-) Ha elakadsz írj!
2013. febr. 5. 08:29
 9/37 anonim válasza:

A Play már megy a frissítés után? Milyen játékokat visz a gép?

Akksi milyen?

2013. febr. 7. 20:51
 10/37 Zsáki Viktor válasza:
Valaki tud nekem segíteni? Ha lengyel menüs tabot veszek azt át tudom állítani magyarra?
2013. febr. 8. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!