Nem tudom bekapcsolni a tabletem (Samsung galaxy 2 7. 0) Interneteztem rajta, aztán egyszer kikapcsolt, azóta nem tudom visszakapcsolni = ( Mit csináljak?
Figyelj, nekem ugyan egy Sony tabletem van. De ez is csinalta. 3 gomb van az oldalan(on/off es hangerok), azt megnyomtam egyszerre, utana bekapcsolt.
Vagy Reset. Az enyem sokszor le is dobott a netrol stb. Azota nem csinalja, miota letoroltem egy csomo hulye jatek alkalmazast rola, amit sosem hasznaltam.Most jol mukszik.
Tudom nem ugyanaz a tipus, de gondoltam, elmondom.:)
Nem tabletem volt, hanem egy okos telefonom (ZTE Blade).
De ugyanez történt velem is. Épp egy zeneszámokat felismerő programot futtattam és egyszer csak kikapcsolt. Bekapcsolni nem tudtam, még úgy sem, hogy töltőre tettem. Végül elvittem egy szervizbe és közölték, hogy alaplap hibás....8000Ft a csere....kicseréltem és eladtam a telefont, mielőtt bármi baja lett volna újra. Tudom ez sem sok segítség... én is csak leírom, hátha hasznát veszi a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!