Mennyi lenne a posta költség?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés, ha Németországból vagy USA- ból rendelnék Amazonon egy táblagépet mennyi lenne a posta költség?2013. jan. 21. 22:47
1/3 anonim válasza:
Változó, írj az eladónak és akkor megtudod biztosra.
Vagy ebay-ről rendeld, ott külön írják, hogy mennyi a szállítási díj (Amazonban ezt utálom is, sehol sem írják mennyibe kerül még csak kb-ra sem a szállítás).
Egyébként ingyenestől akár 10 ezer forintig bármennyi lehet.
2/3 anonim válasza:
Ha Németországból rendelsz cégnévre, akkor ÁFA mentes, és csak a szállítási költséget kell fizetned.
Az USA-ból jön, akkor sokszor vámot és áfát kell fizetni a szállításon kívül.
Nagyon termékfüggő, hogy miért mennyit kell fizetni.
Én tavaly Októberben rendeltem az Amazonról egy E-bookot, és 20 dollár volt a shipping.
3/3 anonim válasza:
Szerintem eleg részletesen le van írva az Amazonnál, hogy mit mennyiért küldenek, csak ki kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!