Miért nem megy a DTV-n a Disney channel?

Figyelt kérdés
nekem lejött az összes csatornaa DTV-n köztük van a disney is, de nem megy azt irja nincs Cl-modul mit tegyek ?

2013. jan. 21. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik az a DTV?
2013. jan. 21. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miaz hogy DTV , olyan mint a rendent TV csak az DTV és sokkal több adás van rajta pl: cool , HBO, DIsney Channel, Film+ ,Hirtv, sportklub, FEM3 ,AXN, Duna , Duna wolrd m2 HD. ennyi de szóval talán ez magyar oországon megvan a TV ben is De én sajna Ukrainában élek és ezért nekem a TV csak ukrán adások vannak . na szóval aki tud segitsen please..
2013. jan. 21. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

És mi honnan tudjuk, hogy Ukrajnában miért ne megy a Disney?

Levették műsorról van ilyen...

2013. jan. 21. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában csomagokat szoktak árulni a szolgáltatók. Minimumtól a maximumig. Persze, ez árban is jelentkezik. Minél kisebb a csomagod, annál kevesebb csatornát kapsz. Nagyon sokszor kivesznek csatornákat, betesznek másikat helyette. Magyarországon az dívik, a minimum csatorna előfizetésben nagyon nincs benne a legjobban nézett csatornák szinte semelyike sem.Ezzel irányítanak afelé, hogy vegyél drágább csomagot, amiben benne van némelyik általad kedvelt csatorna.
2013. jan. 21. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
De nekem nincs bajom a csatornákkal jók azok amik vannake de miért nem menntek és azt irja nincs cl modul
2013. jan. 21. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
"A CI modul egy olyan eszköz, amit a TV-be kell dugni (olyan, mint egy PCMCIA kártya a notebookoknál) és kiolvassa az előfizetői kártyát. Ha kaptál dekódert az előfizetéshez, nem szükséges. "
2013. jan. 21. 14:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Na és hozzák kapcsolnák egy parabola tányért és úgy tölteném le az csatornákat
2013. jan. 21. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú én megfejtettem. LCD tévéd van és földi sugárzású Digitális TV adásokat néznél és a készülék ezt írja ki a digitális vételnél. DTV. Analógnál meg ATV.

A Disney előfizetős adás, ha megveszed a szolgáltatást akkor kapsz egy dekódert és nézheted.

2013. jan. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!