Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IMAX videot töltöttem le MKV...

Hayas kérdése:

IMAX videot töltöttem le MKV file tipusban. Van 3D szemüvegem is amit nemrég a moziban kaptam. Hogyan tudom megnézni vele? Power DVD vel próbáltam de a szemüveggel is szétcsúszva látom a filmet. :S

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahhoz a szemüveghez speckó passzív 3D-s monitorra lesz szükséged. Ha ilyened nincs, akkor szerezz be egy piros/cián szemüveget, azzal menni fog.
2013. jan. 17. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi az a Passiv 3D monitor? úgyértve tudom hogy olyan ami nem komonikál a szemüveggel. De ezt hogy éri el a monitor hogy lássam? A felbontás lenne a lényeg?
2013. jan. 18. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Azon a monitoron is lehet nézni 3D-t, de a videó kártyát ki kell cserélni a számító gépben Nvidia 3D-t kezelni képesre. Az 30-50ezer forint. Azért adnak a videó kártyához egy szemüveget, ami szinkronban váltogat a kártyával.

Itt keresgélj:

[link]

2013. jan. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!