Tábla pc-ből csak olyan van ami nem igazi pc? Böv lent!
Figyelt kérdés
a kérdésem furcsa lehet de nem értek hozzá.szóval nézem a tábla pcket és elég nagy a szórás árban és nem tudom hogy ez is olyan mint a telefon hogy gyakorlatilag egy samsung galaxy s2 és s3 között nincs nagy különbség.a tábláknál is így van ez hogy pl gagyi leegyszerüsítet játékok futnak javarészt a 40e is és a 200e is?szóval táblából nincs olyan amire vannak teljes és jó játékok mint mondjuk a psp vita-ra.legaláb olyan szintű játékok?2013. jan. 17. 16:25
1/12 anonim válasza:
Az s2 és s3 között is nagy különbség van. Ugyanúgy a drágább és olcsóbb tabok között. Drágábban jobb hardver van ezért visz minden játékot az olcsóbb gyengébb ezért nem mindent.
2/12 anonim válasza:
SGS2 és 3 között nincs különbség? Hatalmas különbség van, tabletek között úgyszintén.
Egy 20 ezres MyAudio vagy Concorde vagy akármi más elég gyenge minden szempontból, míg egy Nexus 7 nagyon jó minden szempontból.
És telefonra meg tabletre is van pár komolyabb játék, de mivel ezek főleg telefonok, nem kimondottan játékkonzolok nem csoda, ha van rá sok gagyi játék is.
De úgy érzem már jövőre több komoly játék lesz telefonra, mint amennyi PS Vita-ra, bár fizikai gombok nélkül sosem lehet annyira komoly, de azért elég durva.
3/12 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam h van e olyan tábla pc amire tudom telepiteni mondjuk a call of duty rendes pc változatát!ami megfelel egy rendes pc-nek csak nyilván lejátszó stb nélkül.amin elmenek olyan játékok amik xbox360 szintűek?
2013. jan. 18. 08:47
5/12 Golan Trevize válasza:
Alapvetően kevered a fogalmakat.
A Tablet az tablet, amin mobil operációs rendszer fut.
A Tablet PC meg egy érintőképernyős notebook, valódi PC, PC operációs rendszerrel.
Tessék, itt egy tablet PC, amin a CoD is elfut:
6/12 A kérdező kommentje:
akkor ezen rendes windows van torrent pc game le instalál crack stb és játék?hogy oldják meg az irányitást ha nem kifejezeten érintőképernyőre készül a játék?
2013. jan. 18. 10:35
7/12 A kérdező kommentje:
jah látom ez lényegében egy komplet gép.akkor úgy tűnik laptop marad erre a célra hogy könnyen hordozható legyen és xbix360 élményt nyújtson :(
2013. jan. 18. 10:37
8/12 Golan Trevize válasza:
Ezt próbálom magyarázni: a tablet PC "egy komplett gép". a tablet pedig nem tablet pc, hanem egy "nagy okostelefon".
9/12 A kérdező kommentje:
értettem elsőre is csak azért írtam h mi lehet megoldás erre hogy könnyen hordhasak valamit ami élményt add játékban.ha ez így van tabletnál miért érdemes 50e helyet 200e venni ha méretben ugyan az végülis játékokat egy 2 magos is elviszi.akkor csak a kép és amiat h nem szagat be néha adnak ki plusz 100-150e az emberek?meg esetleg szebb a kép.de mivel van előrébb az aki drágát vesz ha a készítők nem kiszolgálják a 2 magos és a 4 magos tabletet?szóval egy nfs elfut a kétmagoson is meg a 4 magoson is.telóban ugyan az a helyzet.volt iphon 3g most volt egy új és nem volt nagyobb a választék.hiába 2 magos hiperszuper a jó járék még mindig nfs,assasin stb amit vitt a 3g is
2013. jan. 18. 11:06
10/12 anonim válasza:
Ez egy értelmetlen kérdés. Ennyi erővel megkérdezhetnéd azt is,hogy minek vesz valaki ferrarit ha elvisz a trabant is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!