Sokat számít, hogy milyen kábel viszi a jelet az erősítőmből a hangfalamba?
A lényeg az, hogy te meg legyél vele elégedve:)
Nekem a "800W"-os mélyládán tesztként kipróbáltam, hogy mekkora az a kábel amit már eléget, és 2x0,25.... ezt már egy félórányi majdnem maximumon járatás után leégette. Na persze a 800/400W-ból autóhifinél jó esetben ha 250-300W ha igaz akkor már jó, de csak példaképp mondtam.
Hékás, ne vetessetek szegénnyel semmit :)
Minden rendszer úgy szól, ahogy a leggyengébb láncszem képes megszólaltatni a zenét.
Hiába van bármilyen kábeled, ha a hangfal nem képes azt a minőséget megszólaltatni, vagy az erősítő nem képes annyival jobb jelet küldeni. Nem beszélve arról, hogy az erősítőbe milyen kábelen megy a jel és milyen eszközből.
Az igazán jó minőség ott indul, hogy nem mp3, hanem wav jó hangkártyáról vagy inkább eredeti CD (nem kiírt mp3) vagy bakelit.
Természetesen az a hozzászólás sem állja meg a helyét, hogy rézkábelt kell használni. 100% ezüst a legjobb tudtommal.
Minap láttam a neten 2 db 3 méteres kábel (1 pár) 7.8 millió forint.
De ez is hiába lenne a te rendszeredben, nem valószínű, hogy hallanád a különbséget.
Ne beszélj már ilyen hülyeségeket, ha te szerinted nincs külömbség a vékonyabb illetve a vastagabb hangfalkábel között!
Dehogynem van, köss már rá 2 pár Reflex r300-as hangfalpárra olyan vastagságú kábelt mint egy füllhalgató kábel vagy köss rá tegyük fel egy 4mm2-es kábelt amit utánna bedugsz a jelenlegi RX800-as végfokomba!
Míg a füllhalgató kábelon hallkabb és teljes hangerőn leég addig a 4mm2-es kábelen szebben tisztábban fog szólni!
Úgyhogy?!
Saját vélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!