Mit jelent az XBOX 360 BANNOLÁS?
2013. jan. 17. 16:00
Miért csak olyanoktól vársz választ?
Engem nem bannoltak, nincs is kicsippelve a gépem, de még is tudom hogy mit jelent: Azt, amit már le is írtál, hogy azzal a géppel többet az életbe fel nem tudsz menni LIVE-ra.
2013. jan. 17. 16:46
3/11 A kérdező kommentje:
arra lennék kíváncsi legfőképp hogy a bannolás az flash törléssel jár e mert ilyeneket írnak az interneten, és sehol sem találok erről bővebb infót csak veszekedést.
Azt tudnod kell, h a Microsoftnál van egy ember, akit csak azért fizetnek a nap 24 órájában, h warez pistikre vadásszon, s amint kiszúrt egyet a rendszerben rád küldi a BAN embereket, akik betörnek hozzád, és kihajítják a gépet az ablakon. Remélem segíthettem neked.
2013. jan. 17. 18:30
5/11 A kérdező kommentje:
tényleg kíváncsi lennék rá mit is jelent ez valójában mert sehol sincs le írva pontosan hanem mindenhol ilyen rossz indulatú verebek vannak mint te is vagy nem találtam sehol erről bővebb le írást a neten ezért ide jöttem mert itt lehet kérdést feltenni te meg nyomd el magad te veréb gyerek
nem vagyok rosszindulatú, csak poénkodom. Ha másolt cucokkal játszol Live-on a következő update-ig kiszurhatnak téged és letiltanak téged a live hasznűlatrol illetve nem tudsz merevlemezre játékot telepíteni ennyi.
2013. jan. 17. 21:33
7/11 A kérdező kommentje:
nem erről van szó csak 1 normális 20 éves gyerek vagyok és felb@sz amikor ilyeneket írnak nekem, holott én csak normálisan kérdeztem valamit! én sem ítélek el senkit aki meg vesz mindent eredetibe és én is megvenném el hiheted de nem az xbox az életem így csak érdeklődöm hátha. lényeg a lényeg többet nem kérdezek erről inkább mert mindig ez a vége hogy jön a tolvajkodás meg az oltogatás. aki meg útoljára hozzá szólt a kérdésemhez: én sem ítéllek el mert meg veszel mindent eredetiben és az xbox az életed de te sem ítélj el engem mert nem ahhoz te senki.
8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok cigány magyar vagyok és imádom az ilyen kis csajos fiúk vérét szívni akiknek kedvencük az xbox tolvajok csinálnád ezt élőben benyomnálak egyből te kutya :D
Már megint egy tolvaj vita!
Én elítélem azokat az embereket akik vesznek egy konzolt, de nem bírnak rá játékokat venni, inkább idejönnek és kérdezgetnek hátha valaki benyögi nekik amit hallani akarnak."lehet multizni flashelt géppel igen ,ezentúl egy fillért nem kell játékra költeni"
Nekem van konzolom, megveszem rá a játékokat, fontos számomra a multiplayer abban látom a legnagyobb élvezetet, nem a buta gép elleni hülyéskedést.
Van életem!Napi max 2 órát játszok szeretett konzolomon meg kb 1-et eltöltök itt a neten mint most.
Hétvégén tudok többet játszani csak!Dolgozok, megkeresem a játékok árát és inkább erre költök mint cigire, piára.
Ennyi.
A kérdésedre a válasz:
LIVE-ra soha a büdös életben nem léphetsz fel ha bannolnak.
2013. jan. 17. 22:42
"az útolsó 1 sor volt amit ide kellett volna írnod e helyett te le írod nekem a 0 ftos életedet az xboxoddal a gatyádba na eriggy innen te büdöstojás :D"
Itt csak TE vagy a hülye "büdöstojás", hogy warezolni akarsz és konzolt veszel és arra sem veszed a fáradságot, hogy utánaolvass a dolgoknak, pedig 1000+1 helyen le van írva-.-
Érdekes nekem van 0ft-os életem és neked nincs pénzed játékra.
2013. jan. 18. 16:39
Kapcsolódó kérdések: