Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egyszerű és elgondolkodtató...

Egyszerű és elgondolkodtató kérdés. Miért nem látja a wifimet a PDA? Minden mást megtalál környékbe, de enyémet nem. Minden beállítást megnéztem már a routeren, de semmi.

Figyelt kérdés

2013. jan. 16. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Levan védve jelszóval a wifid? Ha igen vegyed ki és úgy próbáld.
2013. jan. 16. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
ASUS A696 szomszéd wifijére rákapcsolódtam kóddal ment, enémyet meg nem is látja. TP-LINK WR741ND
2013. jan. 16. 11:33
 3/4 Saffet válasza:
Wifi és wifi között is van különbség, a,b,g,n típusú jelek vannak, lehet a pda-d nem tudja kezelni azt a jelet amit küld a tp-link router. A router beállításaiban próbáld meg a csatornát átállítani vagy ha lehet akkor a jeltípust. Ha csatornát állítasz akkor a gépeden törölnöd kell az eddigi elérési pontot és újra kell csatlakoznod a routerre :)
2013. jan. 17. 00:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Automata csatornán van, de kipróbáltam már 1-3-10-11-13 as csatornát is. a bgn az meg úgy van beállítva hogy 11bgn mixed szóval kezeli mind 3 at. De már mind1 mert vissza adtam. Másik dolog hogy ismerősnek megtalálja a wifit, rá is csatlakozik de net nincs Juropnet. Szomszédnál kipróbáltam Invitel automata ip stb. és ment nem tudom van-e különbség.
2013. jan. 17. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!