Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A számítógép okozhat meleget?

A számítógép okozhat meleget?

Figyelt kérdés

Szóval a szobámó és a szüleim szobája egy fallal elválasztva egymás mellett van, ugyanakkora, ugyanott van az ajtó és az ablak, teljesen ugyanaz. Mégis az én szobámban mindig jóval melegebb van mint az ő szobájukba, télen nem lehet észrevenni de ilyenkor nyáron nagyon meleg van. Okozhatja ezt, hogy a számítógép az én szobámban van és egész nap be van kapcsolva, azt bocsájthat ki ennyi meleget???

Előre is köszi a válaszokat!

2009. aug. 29. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg okozhatja, elég csak megnézni egy iskolai számítógéptermet vagy egy nagyobb irodát: mindig jó az idő arrafelé, mert tele vannak számítógéppel. Hogy a te esetedben lehet-e csak ennyi az ok, azt nem tudom, de ha ismered a tápod teljesítményét, akkor könnyen ki tudod számolni, hogy nagyjából hány W-os teljesítmény az, ami ebből folyamatosan a szobát fűti.
2009. aug. 29. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem hinném, hogy a számítógép miatt lenne olyan meleg a szobádban. Lehet, hogy máshogy esik a napsugárzás a két szobára, vagy szüleid szobája előtt esetleg ha van egy fa akkor az is árnyékot adhat. Attól is lehet melegebb, ha te mondjuk egész nap ott vagy a szobába, elhasználódik a levegő, miközben szüleid lehet h csak ritkán tartózkodnak ott.
2009. aug. 29. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen!

Egy ember kb. 100W teljesítményű - míg a géped ennél több is lehet.

2009. aug. 29. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a géped fűt.

Ez tök jó télen. :D

2009. aug. 29. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a gép miatt van....

Sok haverommal észrevettük már ezt....és olyanokkal akik azért nem hülyék.

Nálam is melegebb van...de elég véletlen lenne hogy mindenhol azért lenne melegebb a számitogépes szoba, mert más a fény, mint többiben adott lakásban :D

2009. aug. 29. 16:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán okozhatja. 2 éve nyáron, amikor igazi, 40 fokos kánikula volt, be sem kapcsolatm napokig az asztali gépet, mert pluszban árasztotta magából a meleget a szobába és persze megülni sem lehetett mellette.
2009. aug. 29. 16:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor jól gondoltam. Nagyon imádom a meleget,eltudom viselni de azért érzem, hogy nálam melegebb van. Télen tényleg nagyon jó :)
2009. aug. 29. 17:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is így van! :( Javaslom tedd a hűtőbe és meghűl... :D Ez csak vicc volt :)
2009. aug. 29. 17:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a munkahelyen az irodában 3 számítógép meg 2 munkaállomás van egy igen csak kicsi helységben. Alig lehet néha megmaradni olyan meleg van. Felmegy néha 28-29 fokra is a hőmérséklet. Tavasszal, ősszel is megy a klíma, hogy bent lehessen maradni.
2009. aug. 29. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:

amióta van internetünk, azóta homokos lettem, szóval igen, okozhat.

Amúgy tényleg, mikor nincs bekapcsolva a 'nagy' gép, érezhető, hogy hidegebb van

2009. aug. 29. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!