Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nintendo wiin menyire érvényes...

Nintendo wiin menyire érvényesül az internetes multiplayer és a böngészés?

Figyelt kérdés
Mert tudom hogy xboxon meg ps3on mi a helyzet de erről nemsokmindent hallottam. És az én esetemben az a jó ha minnél kevesebb benne az internet.

2013. jan. 15. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
He?
2013. jan. 15. 10:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Lassú a net
2013. jan. 15. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ha arra gondolsz, mennyire fontos, abszolúte nem. én a frissítést kihagyom a softmod miatt, online meg nem játszok. netezni gépen szoktam. a wii inkább csapatjátékra épít, többszemélyes offline játékra, mintsem az mmo-ra. teljesen elhanyagolható a net. csak egy opció, de nem kötelező semmihez sem.
2013. jan. 15. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
hát böngészni nem érdemes mert nagyon lassú és szarul is néz ki a 110cm-es plazmán, én nem tapasztaltam nagy igényeket, cod-hoz kell illetve ha letöltesz játékokat
2013. jan. 15. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így elgondolkozom hogy wiit vegyek-e.
2013. jan. 15. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
jobban ajánlom mint társait, casual játékokban verhetetlen, lövöldözősben pedig sokkal realisztikusabb hogy te fogod a fegyvert és lősz vele(wii zapper) mint hogy gombokat nyomogatsz, az egyetlen hátránya hogy nem támogatja annyira Magyarországot(inkább Magyarország nem támogatja) így nagyon kevés játékot találsz rá talán 576ban van egyedül normálisan illetve a mediamarkt-ban de a legtöbb konzolboltban nem találtam hozzá játékot
2013. jan. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!