Homet234 kérdése:
Mi lehet a probléma a tévével?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a tévét és egy idő után a kép elmegy de a hang marad. És ha megütögetem a tévét akkor visszajön de aztán rá egy 2 percre megint elmegy.2013. jan. 14. 13:08
1/5 anonim válasza:
A probléma az hogy elromlott. Teljesen feleslegesen kérdezed meg itt,ha nem vagy tv szerelő és meg is tudod javitani.
2/5 fúróferkó válasza:
"Mi lehet a probléma a tévével?"
"..a kép elmegy.."
Ilyenkor célszerű megadni a Tv típusát,esetleg gyártási évét,még fatengelyes (katódsugárcsöves),vagy LCD stb.ha segítőkész válaszokat szeretnél.
"ha megütögetem a tévét akkor visszajön"
Nem is gondolnád,hogy a néhai VIDEOTON gyárban a szalag végén gumikalapáccsal tesztelték a tv-ket.Mi az hogy elmegy a kép? Csíkos,adásszünetes lesz vagy a képernyő is elsötétül?
3/5 anonim válasza:
nekem is ilyen volt a tv-m. fekete kép és csak hang van. ez valami érintkezési probléma. én elvittem megjavíttattam, de fél évvel később újra szétment :l
inkább vegyél újat.
4/5 anonim válasza:
Ellehet kezdeni felsorolni a lehetséges problémákat, de egy hozzáértő seperc megmondja. Legjobb esetben valamelyik teljesítmény alkatrész lába kimelegedett, ezért van az, hogy az ütés után pár perccel, ahogy melegszik újra elmegy. Ahogy visszahűl újra jó lesz. De lehet még egy jó pár oka.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az volt a probléma hogy a főpanelon volt egy repedés amit összeforasztottam és így már tökéletesen működik :)
2013. jan. 21. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!