Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket és miért választanáto...

Melyiket és miért választanátok e két gép közül?

Figyelt kérdés

1- [link]

2- [link]

Ezt a két gépet nézegettem magamnak de mindenki hol az egyiket,hol a másikat dícséri. Akinek esetleg mind a két gép volt a kezébe,főleg annak az embernek kérném a véleményét mind a képek,mind pedig a videók készítésének,minőségének az elemzésére! :)

De bárki aki hozzáértő és tud érdemleges véleményt mondani attól is várom a kommenteket.

Köszönettel: Laci

2013. jan. 13. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Panának sokkal jobb az optikája, de miért kompaktokat nézel? Miért nem bridge gépeket? Mire használnád?
2013. jan. 13. 10:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Most van egy bridge gépekem,de nem vagyok megelégedve vele.(S2950)

10-ből 5 képet a feleségem meg automata módban is rossz,homályos elmosódott képet csinál ezért kért egy kicsi de jó gépet.Amit csak megnyom és (nem kell vele várni míg beélesít)kész.

2013. jan. 13. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Jaaa.Csak annyi lenne igazán a fontos,hogy van egy 1 éves kislányunk aki ugye a "legrosszabb"de az egyik legszebb korát éli és ugye vannak olyan pillanatok amikor nem tudna a kép arra várni míg kicsit rányom az ember az expo gombra,hogy beélesítse a képet és aztán (süljön) el.Olyan gép kellene amit ha meglát a feleségem akkor megnyomja a gombot és kész,éles jó képpel.Hozzáteszem elnézést kérek ha hülyeségeket írok,de nem nagyon értek hozzá.
2013. jan. 13. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnos az összes kompaktban lassú a fókuszálás, a DSLR-eket, amik gyorsak, viszont nem könnyű kezelni. Jellemzően a gépek automata üzemmódja csak ideális fényviszonyok közt működik jól, beltérben, félhomályban szintén nincs olyan gép, ami hozzáértés nélkül jól tud dolgozni.

Elméletileg a Leica optikás gép jobb, de nem próbáltam egyiket sem.

2013. jan. 13. 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezek tudtában (most ,hogy tudjátok az igényeimet :) és az árkategóriát)ha tudtok olyan gépet javasolni ami nekem megfelelő lenne szívesen vennék. :)
2013. jan. 13. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, a fuji se egy rossz gép, de tudni kéne használni :S de tényleg, nekem is fujim volt (váltottam dslr-re 3évre rá de még megvan a fuji is) De nem voltak elmosódott képeim pedig 6 éves bridge gép volt, nem új nem volt benne képstabi meg ilyenek. Gondolom bent fotózod a kisgyermeket, ott még a dslr is gondolkodna ha nem megfelelő obi lenne rajt. Ezektől se várj csodát.
2013. jan. 13. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem :(
2013. jan. 13. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igazán jó képeket akarsz a csöppségről akkor kérj meg egy fotóst, nem tudom milyen árban mozognak, de ezekből a fényképezőgépeknek az árából egy pár alkalom biztos kitelik. :)
2013. jan. 13. 12:29
 9/9 anonim válasza:

Én ezt tervezem megvásárolni.

[link]

Vess rá egy pillantást :)

2013. jan. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!