Ma mikor elindítottam a gépem vártam hogy induljanak a szokásos progik (torrent stb) de nem indult el semmi. Semmiféle exet nem indít el 2 balklikkel és jobbkliknél sincs a run ott. Mit tehetek itt?
Törölni, akartam írni.
Szerintem az avastod okozza a problémát.
CCleanered van?
Még egy lehetséges megoldás: A gépből kiveszed a vinyót, majd átteszed egy másik gépbe. Azt csökkentett módban elindítod, és csinálsz egy nagyon mélyreható vizsgálatot a "vendég" vinyóra. Amikor ez végzett, akkor a szükséges fájlokat átmásolod, mented, archiválod stb, majd jöhet az újratelepítés. Előtte viszont teljes formázás. Így legalább megmaradt az esélyed, hogy a fájljaid megmaradnak, ha a rendszer nem is.
Félek, azt fogod mondani, ez az egy géped van.
A fent leírt lenne a leggyorsabb megoldás a problémádra.
Vagy esetleg egy online vírusirtó bevetése, ha engedi.
ezeket még megpróbálhatod.
Még egy javaslatom lenne, használjál tűzfalat Comodo firewall. (tanítható)
torrentnél, érdemes lenne a DHT hálózatot kikapcsolnod.
Programozó barátom ajánlotta anno, és nem használok mellette semmilyen vírusirtót. Ccleanert is érdemes lenne használnod, teljesen biztonságos program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!