Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma mikor elindítottam a gépem...

TorroRobert kérdése:

Ma mikor elindítottam a gépem vártam hogy induljanak a szokásos progik (torrent stb) de nem indult el semmi. Semmiféle exet nem indít el 2 balklikkel és jobbkliknél sincs a run ott. Mit tehetek itt?

Figyelt kérdés
Az internetet tudom csak a run al indítani,mást nem tudok a run-al elindíttani csak a netet azt is úgy hogy beírom a run ba "www.google.hu".Ha mást akarok run ból indítani akkor ezt a hibát kapom:"C:\Uesers...exe No such interface supported".Emelet a net sem tökéletes,sok oldalt nem tölt be és a YouTube sem megy,system restore sem lehetséges mivel azt sem lehet elindítani.Mit lehet csinálni itt?

#indulás #nem fut semmi #no such interface supported
2013. jan. 12. 21:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom letölteni mivel nem hozza be az oldalát,és ha le is töltöm nem tudom instalálni mivel az exe-t nem tudom megnyitni.
2013. jan. 12. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Törölni, akartam írni.

Szerintem az avastod okozza a problémát.

CCleanered van?

2013. jan. 12. 22:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos,és mikor uninstalalni akarom az avast ezt írja ki:"This file does not have a program assosciated with it for performing this action.Please install a program or,if one is already installed,creat in association in the Default Programs control panel."
2013. jan. 12. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Még egy lehetséges megoldás: A gépből kiveszed a vinyót, majd átteszed egy másik gépbe. Azt csökkentett módban elindítod, és csinálsz egy nagyon mélyreható vizsgálatot a "vendég" vinyóra. Amikor ez végzett, akkor a szükséges fájlokat átmásolod, mented, archiválod stb, majd jöhet az újratelepítés. Előtte viszont teljes formázás. Így legalább megmaradt az esélyed, hogy a fájljaid megmaradnak, ha a rendszer nem is.

Félek, azt fogod mondani, ez az egy géped van.

A fent leírt lenne a leggyorsabb megoldás a problémádra.

Vagy esetleg egy online vírusirtó bevetése, ha engedi.

2013. jan. 12. 22:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen egy gépem van,de viszon a file-kért nem kár mert 2 napja volt rakva a windows rá,holnap reggel megint újra lesz rakva ha nincs megoldás.Milyen online virusölöt ajánlasz?
2013. jan. 12. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ezeket még megpróbálhatod.

Még egy javaslatom lenne, használjál tűzfalat Comodo firewall. (tanítható)

torrentnél, érdemes lenne a DHT hálózatot kikapcsolnod.

Programozó barátom ajánlotta anno, és nem használok mellette semmilyen vírusirtót. Ccleanert is érdemes lenne használnod, teljesen biztonságos program.

2013. jan. 12. 23:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem tudom egyiket sem futtatni,minden esetre köszi a segítséget,holnap reggel megy rá egy új windows és majd beállítom a tűzfalat és nem avastot fogok leszedni...Remélem többet nem fordul elő ilyen hiba,mégegyszer kösz :)
2013. jan. 12. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. szerintem is jobban jársz, ha nem rakod fel még egyszer.
2013. jan. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!