Van egy régi erősítőm, hogy lehet életet lehelni belé?
Nem tudom értek-e hozzá, de nem hiszem hogy túl nagy fába vágnám a fejszémet, 1-2 alkatrészt kicserélni nem nagy dolog, ha tudja az ember hogy mit kell és mire.
Különben meg, nem akarok egy tíz kilós cuccot le- majd felcipelni 4 emeleten, össze-vissza ütődni hagyni az úton, majd elvinni egy emberhez akivel még ha meg is lehet beszélni hogy mit akarok (az esetek kb. 10%-a, és külön tisztelet nekik!), akkor is több ezer forintot nála hagyok. Aztán ismételhetem meg az egészet: út, lépcső stb.
Lehet, hogy van az én városomban is jó szerelő, de több órás magánnyomozás, cipekedés és pénzköltés helyett arra gondoltam házilag is megpróbálom megoldani, veszteni nem veszthetek vele.
K.: ha valamit esetleg elkefélsz, akkor a "még javíthatóból" "totál kárt" csináltál. Az emberek nem igazán úgy születnek, hogy szobahőmérsékleten értenek az erősítőjavításhoz.
"Mindenképp meg akarom tartani és működtetni!" << vidd szerelőhöz. Ha "mindenképpen" akkor köss rá biztosítást, fogadj két szekrényt, akik leviszik neked a 10 kilót, vagy akármi.
Csak veszthetsz vele. Ismered a mondást: aki aminek nem ura, hóhéra.
Így keletkeznek az ilyen "én csak egyszer nyúltam mellé, és csak egy egész kicsikét szikrázott, de ugye attól még nem lett nagy baja" típusú hibaleírások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!