Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a (...

Mi a véleményetek erről a ( Yamaha PSR-E433) szintetizátorról?

Figyelt kérdés
Yamaha PSR-E433-ről mi a vélemény...kezdőnek ajánlott ez a kis billentyűs vagy ha nem akkor tudtok jobbat....

2013. jan. 8. 19:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és tudnál egy linket dobni ahol ezt megleeht venni, rendelni stb...
2013. jan. 10. 22:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Pl. tőle érdeklődd meg, csak 110.000FT:

[link]

Ez nem EXR-7s, hanem EXR-7, de ugyanazt tudja a kettő.

2013. jan. 10. 23:29
 13/19 A kérdező kommentje:
amit én linkeltem yamahát azzal lehet fl studio progit működtetni amúgy?
2013. jan. 14. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha usb-n rádugod a gépre, midi billentyűként működik.
2013. jan. 14. 21:41
 15/19 A kérdező kommentje:
a Roland EXR- 7 vagy 7s-t hol lehet venni újonnan?
2013. jan. 31. 22:04
 16/19 anonim válasza:
érdekelne melyik mellett döntöttél, én a yamahát nézegetem...
2013. febr. 24. 17:31
 17/19 A kérdező kommentje:
roland exr-7 nél döntöttem..meg is van már..yamahát nem ajánlom mivel elég gagyi és játék hangszer szinte..komolytalan... ezt zenészek is mondták nekem tapasztalatból, ugyanis a yamahánál ha a billentyűk isten ne adja cserére kerülnek akkor ha egy billentyűt kell cserélned akkor több billentyűt ki kell szedni , szóval több oktávnyit hogy azt az 1-et kitudd cserélni+ idő is és drága is.. játéknak a yamaha jó de akkor inkább az exr 7..komoly hangszer..ezzel már lehet menni haknizni bármit ...tanulni is...stílust rakhatsz rá , Midizhető.. meghát azért 76 billentyű mégis csak 76 billentyű és nem mint a psr-nél ami 62 azthiszem
2013. febr. 24. 22:22
 18/19 Bada Krisztian válasza:
50%
Hát szerintem a Yamaha PSR E433-s szintetizátor tökéletes kezdőknek, vannak benne tanító funkciók, szépen szól vannak benne nagyon jó stílusok és hangszínek pendrive csatlakozási lehetőség, tölthetsz be pendrive-ról saját stílusokat, a a pattern funkcióval és az arpeggió funkcióval saját dj számodat is elkészítheted. szerintem kitűnő választás és 100 ezer forint alatt van!
2014. okt. 14. 14:31
 19/19 Loner válasza:
Hát elolvasva, a válaszokat, én azért kicsit vitatkoznék, bár én nem lakodalmas műfajban utazom, de bizony a Roland-tól sem vagyok elalélva. Annak is megvannak a hátrányai. Én egy GW-7-est használok, és egy Korg PA900-at, de be fogok venni a konfigba egy Yamahát, mert van olyan sound ami viszont abból jön a leghasználhatóbb változatban. Hogy ki lehet nőni egy hangszert? Biztos, bár van aki egy egyszerű mechanikus zongorát sem nő ki soha. :)
2015. máj. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!