IPadhez használtok tokot?
Figyelt kérdés
Nem tudom a hátlapját védjem-e valamivel?
Nekem a sima smart cover ami tetszik de az a hátát nem védi ugye...
2013. jan. 7. 22:47
1/4 anonim válasza:
én ha vennék ipadot, az lenne az első h vennék hozzá tokot, mert leejted a földre vagy valami aztán megsérül..volt már ilyen eset.. mindenképp vegyél hozzá,nagyobb biztonságot nyújt! Fontos, hogy mindenhol borítsa!
2/4 anonim válasza:
Nem használok, mert úgy nem néz ki olyan jól, meg mások sem látják, hogy pontosan mi az. Ha baja lesz, vetetek másikat.
3/4 A kérdező kommentje:
Vetetsz másik iPadet? :D hát jól élsz :D
Első: lehet tényleg kéne a hátuljára is mert ,iphonet is eljettem már el itthon:// szerencsére azon volt tok.
2013. jan. 7. 23:14
4/4 anonim válasza:
Nekem csak Smart case van, a hátuljanak egy év alatt nem lett semmi baja. Persze vigyázok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!