Mondanátok elég hosszú tartalmas játékokat xbox 360-ra?
Figyelt kérdés
PL: Borderlands 2? Nem tudom hogy megvegyem-e vagy nem.
Dishonored milyen?
Moh: Warfighter? Elég sok kritikát hallottam róla,nem tom milyen..
Melyik játékot vegyek?
Nem muszáj a felsőkből,de valami jó hosszút,felőlem olyat is ami nemsokára meg jelen!
2013. jan. 6. 21:49
1/4 anonim válasza:
pl a Skyrim rohadt hosszú, persze ahhoz nem árt tudni angolul. meg úgy általában az ilyen szerepjátékok azok. (Dragons age, fallout)
Dishonored tudtommal elég rövid.
3/4 anonim válasza:
figyelj én most játszok a far cry 3-mal és úgy láttom el elszek vele egy darabig. :D a fő szál igaz hogy 20-30 óra de az kb. a 40% teszi ki a játéknak ott van az a órási sziget amit szépen be kell barangolni, felfedezi elfoglalni a tornyokat,falukat majd a mellék küldiket megcsinálni. stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Far Cry 3-at kitoltam !
1 hónap alatt a főszálat.. nem folyamatos játékkal.
kb. hétköznap 5 nap -1 küldetés
hétvégén több volt.
Most elfogom adni a Far Cry 3-at,mert a mellékküdik nem tetszenek..
Aztán megveszem a Borderlands 2-t
:D
2013. jan. 7. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!