Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni egy Macbookpro...

Szeretnék venni egy Macbookpro-t, de nem tudom hogy milyet. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd vásárolni egy Macbookpro-t, de nem tudom hogy melyik illene hozzám. Én 13" vagy a 15"-ban gondolkoztam, de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem.

Nem játékra használnám, hanem inkább böngészésre meg képszerkesztésre esetleg prezentációra.

Kérlek segítsetek!

2013. jan. 6. 19:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szeretnék venni egy macbookpro-t, régi álmom... és ugye nem játszani venném meg hanem képetszerkeszteni, netezni/böngészni. Szóval ezért írtam amit írtam.
2013. jan. 7. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is inkább a 15"-os nem retina kijelzős MacBook Pro-ra szavaznék.

Ha csak nem high end szinten nyomod a kép és videószerkesztést (napi 8 órában azt csinálod) akkor felesleges a retina kijelzős monitor.

Ellenben pl. prezentációkészítésre fontos a nagyobb kijelző.

2013. jan. 8. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd meg a styleboltot ott jóval alacsonyabb áron juthatsz hozzá.

És akkor még akár jobb gépet is vehetsz ugyanazon az áron.

Megnézted már a gépeket élőben egymás mellett? Kezd azzal!

2013. jan. 8. 11:13
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mind a kettő volt már a kezemben, de nem tudom eldönteni... Talán egy retina 13" lenne jó.

2013. jan. 8. 15:32
 15/17 Multigod97 ***** válasza:

Én most egy 15"-os retináról írok és azt kell mondjam, hogy az Apple egyik legnagyobb dobása volt ez. Komolyan. A weblapok egyáltalán nem csúnyák rajta, mert ugye a szöveg nem weboldal függő, tehát a szöveg mindenhol éles.

Ugye már kb használom egy hónapja, és most voltam a StarKingben és láttam a 13"-osat és azt kell mondjam, hogy sztem az teljesen elég :D én videót vágok rajta és programozok alapszinten, persze :D szóval a retina valami óriási élményt nyújt, én nem használom azóta a 24"-os full hd monitoromat azóta, mert egyszerűen csúny

2013. jan. 8. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha első maced lesz akkor én egy megbizható használt pro val kezdenék és abból már van 15"-os fele annyiért is.Én is tervezem de egyenlőre iBook g4 et használok bejött hamarosan váltok.
2013. jan. 12. 19:46
 17/17 Zlevii ***** válasza:
Szerintem is 15-ös nem retinás nem éri meg a plusz 100 ropit a retina
2013. aug. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!