Szeretnék venni egy Macbookpro-t, de nem tudom hogy milyet. Tudnátok segíteni?
Szeretnék majd vásárolni egy Macbookpro-t, de nem tudom hogy melyik illene hozzám. Én 13" vagy a 15"-ban gondolkoztam, de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem.
Nem játékra használnám, hanem inkább böngészésre meg képszerkesztésre esetleg prezentációra.
Kérlek segítsetek!
Én is inkább a 15"-os nem retina kijelzős MacBook Pro-ra szavaznék.
Ha csak nem high end szinten nyomod a kép és videószerkesztést (napi 8 órában azt csinálod) akkor felesleges a retina kijelzős monitor.
Ellenben pl. prezentációkészítésre fontos a nagyobb kijelző.
Nézd meg a styleboltot ott jóval alacsonyabb áron juthatsz hozzá.
És akkor még akár jobb gépet is vehetsz ugyanazon az áron.
Megnézted már a gépeket élőben egymás mellett? Kezd azzal!
Köszi a válaszokat!
Mind a kettő volt már a kezemben, de nem tudom eldönteni... Talán egy retina 13" lenne jó.
Én most egy 15"-os retináról írok és azt kell mondjam, hogy az Apple egyik legnagyobb dobása volt ez. Komolyan. A weblapok egyáltalán nem csúnyák rajta, mert ugye a szöveg nem weboldal függő, tehát a szöveg mindenhol éles.
Ugye már kb használom egy hónapja, és most voltam a StarKingben és láttam a 13"-osat és azt kell mondjam, hogy sztem az teljesen elég :D én videót vágok rajta és programozok alapszinten, persze :D szóval a retina valami óriási élményt nyújt, én nem használom azóta a 24"-os full hd monitoromat azóta, mert egyszerűen csúny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!