Doboz alapján, hogy lehet megülönböztetni az iPad 4et a 3astól?
te elolvastad a kérdést????
originált doboz, magát a gépet nem látom csak a fóliázott dobozt és nem is akarom ott kibontani. Épp ezt kérdem ,hogy megnézem és mit nézzek a dobozon????
Nem tudom ,hogy jön a lightning kábel amit linkelketsz, ha már válaszolsz ne balek válaszokat adj.
Te tudod.. Évfolyamtársamnak egy papírral kibélelt iPhone dobozt adtak 145 000 Ft-ért, nem akarom, hogy így járj. Például erre gondoltam: [link]
De ahogy érzed, ha nem bontod, akkor nem. (De ha kereskedőnél veszed és nem magánszemélytől, akkor tekintsd tárgytalannak a válaszom.) A lightning csatit azért linkeltem, hogy tudd, hogy mit keress az alján, de azt nem mondtad, hogy nem bontod ki ott a helyszínen. De szerintem a garancialevélért, és egyéb dolgok miatt úgyis kibontják. A másik válaszoló belinkelt egy hasznos listát, ellenőrizd le a sorozatszámot.
Igen csodálkoztam,hogy ilyen olcsó, hardverapron láttam egy emberkét aki 126ért árulta, ő elég sok piros pontot kapott ott.
122ért egy telefonos boltba láttam : partnero gsm a neve, fel is tettem egy kérdést ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!