Fejhallgató zsinór rövidítés?
Persze.
Le kell vágni akkorára, amekkora kell és forrasztani rá egy új dugót, ha szépen megcsinálják, nem is látszik, hogy nem gyári.
Viszont utána hosszabbítani már nem lehet ilyen szépen...
Ott speciel nem.
De ha van egy haverod aki ért hozzá, egy sörért megcsinálja.
Olyan minőségű jacket, mint ami gyárilag rá van nőve a füles vezetékére, elég nehéz venni. Persze százforintos kínai vacak mindenhol van, de hamar kopik az aranyozása, nem egészen méretpontos (ment már tönkre aljzatom vacak dugó miatt), az árnyékolás rögzítésére való fül nincs rendesen rögzítve a dugó testéhez... folytassam?
Ráadásul ennek a fejhallgatónak speciális, menetes jack dugója van, hogy kontakthiba és szétcsúszás veszélye nélkül össze lehessen csavarozni a saját 6,3-as átalakítójával. Dugót cserélve ezt sem tudod már használni hozzá.
Szerintem nem kellene levágni. Én pont azt szeretem benne, hogy 3 méteres a vezetéke, így még sosem volt túl rövid. Viszont van, amikor kényelmetlen lenne. Erre megoldás egy ilyen:
Nekem is van egy hasonlót, egy kis szilikon bogyóc, amiben amiben elfér a fölösleges kábelrész. Így ha esetleg tényleg kellene a három méteres vezeték, csak kitekered. De ennek alapján elkészíteni se nehéz egy ilyen rendezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!