Tomii007 kérdése:
Ps3 super slimet lehet flashelni? Többi alul?
Figyelt kérdés
tudom h a ps3 slim csak régebbi programját tudják flashelni és az nem játsza le az uj játékokat ... a kérdés az h az új super slimet lehet-e flashelni ? kérlek segítsetek sürgős lenne....2013. jan. 5. 17:18
1/9 anonim válasza:
Én is kérdeztem ezt 100x legalább de aki azt mondta hogy flashelhető nem tudta alátámasztani....
Vegyél ps3 slim 320gb-ost azt tuti hogy lehet flashelni és a memóriája is elég...(15-20 game férrá kb...)
2/9 anonim válasza:
Nem lehet flashelni. Még csak most jött ki.
3/9 A kérdező kommentje:
de bementem egy boltba és azt mondták h lehet flashelni ha a régebbi program van rajta de az nem játsza le az uj játékokat...de épp azért vennék ps3-mat h az uj játékokkal tudjak játszani....
2013. jan. 5. 21:48
4/9 anonim válasza:
Rogero 4.21 CFW elvileg ezzel mennek a legujabbak (pl: dishonored)
de hogy ez van-e superslim re
Megtudnád mondani hol mondták hogy flashelik? (én is keresek 1 ilyen boltot de nem találok :S)
plz
6/9 A kérdező kommentje:
én tatabányán a kentaurba mentem be...ott flashelik..köszönöm a válaszokat.:) de még mindíg nemtudom h most mivan :S
2013. jan. 6. 13:20
7/9 anonim válasza:
Basszus azért jó lenne ha nem írnád ki ide a nyilvánosság elé hogy hol flashelik a PS3-at...ezért börtönbe is kerülhetnek te nagyokos -_-
8/9 anonim válasza:
én ebben nem vok biztos me sztem ezt leszarjak nagyívbe itthon
9/9 anonim válasza:
Hát figyelj...Nem fogják keresni azokat a helyeket ahol "Flashelik" a PS3-at,de ha megtudják hogy hol csinálnak ilyet akkor ott lecsapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!