Melyik a jobb és mebizhatóbb szolgáltató? UPC vagy T-Home? És a kábeles vagy parabola antennás tv a jobb?
Nálam UPC van, évente 1-3 alkalommal történik valami, kábelelvágás, műszaki hiba....
Szerintem ez még belefér, főleg ha a szolgáltatás minőségét is nézem. 5000 Ft ért kapok 25 / 1,5Mb internetet (és ez tényleg annyi), 30 csatorna TV adást és telefont is.
Per pillanat nem tudok olcsóbbat és jobbat.
Manapság egyik sz@rabb, mint a másik :)
Nekem T-Home van, mert már lehetőség nincs.
T nem működik rosszul, néha előfordul ez+az, az ügyfélszolgnál lehet reklamálni, és ha kitartó vagy néha egy félhavi-havi előfizu díjat el szoktak engedni egy hosszabban tartó kellemetlenség miatt, ne mmindennapos, de volt már rá példa az életemben 1x :)
Ha összevetem a szolgáltatások paramétereit, akkor UPC jobb választás lehet tekintettel a jóval kedvezőbb árára, mint a T. ( T családi csomag, net teló egyben majd 10-13ezer HUF havonta, ami szerintem manapság qrvasok)
+ egy infó még, ha T-nél lennél, és pl egy város kellős közepén laksz, vagy egy panelrengetegben, akkor a T stabilan fog menni, mert ez erősíítő központok a közelben vannak, és lesz nafta bővel, a 15megabit az 15 megabit, de ha egy gyérebben lakott részen laksz, akkor nem biztos, hogy tuti full gázon fognak a bitek feléd vándorolni.
T-Home a világegyetem legdrágább szolgáltatója még azt nézve sem éri meg hogy műszakilag stabilabb a többinél.Felejtsd el.
Az UPC kedvező árakat csak csomagban kínál de akkor nagyon megéri és műszakilag sem rossz-bár az internet sebességgel lesz gondod.
Mind árban mind műszakilag a DigiKábel ajánlott.
Műholdas téren a T szintén felejtős a másik kettő egy szinten áll-csatornakínálatban az UPC jobb.
Hát ebből szűrd le a neked megfelelőt!
Off
"T-Home a világegyetem legdrágább szolgáltatója" csak mert nem volt még dolgod a T*rr k*t-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!