Meg éri meg venni egy PC kontrollert és mennyi az ára?

Figyelt kérdés

Pl. a GTA San Andreas-ban többre tudok menni vele mint egérre? ÉS nem csak oda használható? Autós játékokban is hogy lehet vele teljeseiteni?

Azért kezdtem ezen gondolkodni, mert egy éve kaptam egy új gépet, annak USB-s egér és billentyűzet csatlakozója volt de az egérenek és a billnek. kerek, már akkor vettünk hozzá olyan összekapcsolót amibe mind2 bele dugjuk és egy USB csatlakozóval végződik így nem kellett új egér és bill.

Kb egy hete vettem egy másik optikai egeret aminek már USB-s csatlakozója van az külön és a bill. is külön van már, de viszont ha játszok pm autós játéban, tegyük fel haladok előre(W) jobbra akarok kanyarodni(A), a kanyart bevettem felengedem az A betűt a W ettől még nyomva tartom és abban a pillanatban ahogy fel engedtem az A-t nem reagál mintha minden elengednék.

De már azonnal is mehetek tovább ha mindent fel engedek, kb ugy tudok igy játszani ha kanyarodok elegnedek minden, w-t is majd nyomom újra, de nem lehet rendesen autózni, szökdösni stb amihez összetett irányitás van :S

Új bill. kell ami USB csatlakozós?

Vagy akkor már inkább PC kontroller?

Pl C.S ban lazán boldogulok igy, mintha semmi sem lenne.

2013. jan. 3. 03:09
 1/1 JulesM111 ***** válasza:
100%

Megéri, vagy sem, ez nem befektetés, hogy nyereséget termeljen :)

PC-n akárhogyan is erölködsz, billentyűzettel nem fog normálisan menni egyetlen autós játék sem, marha nehéz vele manőverezni. Erra találtak ki mindenféle tuti kis kormánykát, és ilyesmiket, ahol a joy-ok proporcionálisak (kicsit nyomom, kicsit megy, nagyon tolod, nagyon megy)

Lövöldözős játékok meg csak bill és egér kombóval fognak menni.

Amit én tanácsolok neked, vegyél az autós játékaidhoz egy frankó kormány pedál párost, 20-30ezer között megvan, és a többi gamehoz hagyd meg az bill-egér párost.

2013. jan. 3. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!