Mr19990517 kérdése:
Szerintetek médiába érdemes 60ezerért monster beats by dr. Dre solo hd fejhallgatot venni?
Figyelt kérdés
#monstebeats
2013. jan. 3. 00:35
11/18 A kérdező kommentje:
nem teloról mp3-ról :D
2013. jan. 4. 15:09
12/18 anonim válasza:
Hát abban aztán olyan qrva komoly hangchip van, hogy muszáj hozzá egy 40-60 ezres fejhallgató.Még akkor is, ha annak az árnak a felét kb. a márkanév miatt pengeted ki.Bár te tudod...
13/18 JulesM111 válasza:
R081-el kell egyetértenem :)
Én telóhoz ilyet használok:
Ha birod a feelinget, hogy a füled teljesen be van dugva, akkor ez számodra elfogadható választás lesz, mégis költöttél egy kis pénzt, mégis csak egy Koss, és az így megmaradt pénzedet inkább igyuk el, az itt hozzászólókkal együtt :)
14/18 A kérdező kommentje:
JulesM111
nem akarok venni agybadugosat mrt már van négy :p
2013. jan. 4. 20:23
15/18 anonim válasza:
nyuodtam lehet fikázni de én megvettem 60ért media ban és naon joo.. :)
16/18 anonim válasza:
ja és mégvalami! nem hülyeség az hogy iPhone hoz van kitalálva!! Egyik osztálytársam sony telójával egyáltalán nem működik. Meg a gombok is máshogy működnek nem apple termékekkel de aki nem hiszi nézze meg a dobozára van írva..
17/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy apple vel müködnek mert applem van és egy nano-m:DDD
2013. jan. 4. 21:45
18/18 anonim válasza:
Na, ha az ilyen túlárazott, csak a nevet fizeted meg cuccokat szereted, mint az apple, akkor dr. Dre füles is pont jó lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!