Milyen márka a Sencor?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kinéztem most egy Sencor SLT 32F16M4 jelű lcd tv-t, nagyon jó áron. Csak nem ismerem ezt a márkát, hogy mennyire megbízható. Valakinek valamilyen tapasztalata?

Előre is köszönöm!

2009. aug. 26. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jaja, még mindig teljesen jó :)

Egy bajom van vele, hogy már LED-esre vágyom, kicsit nagyobbra és szebb képűre, digitálisra :)

2013. júl. 12. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Értem :) Mert én is néztem Sencor márkájú tv-t és nem tudtam ,hogy mennyire jó ezek szerint. :D
2013. júl. 12. 20:02
 13/19 sasa69 válasza:
Üdv ! A Sencor japán , cseheknél összeszerelő üzemük van , mint pl. nálunk az Audinak :)
2016. júl. 31. 08:13
 14/19 HappyFlow válasza:

Hali, itt van egy szép leírás a cégről.

[link]

2016. aug. 3. 13:26
 15/19 yoyoka20 válasza:
1969 JAPÁN MÁRKA,ÉN MINDIG MEG VOLTAM ELÉGEDVE,AMEDDIG SZÜKSÉGEM VOLT RÁ ADDIG MENT !
2016. okt. 31. 09:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Gondolom még mindig jó a tv xD
2016. okt. 31. 20:14
 17/19 Gebrie ***** válasza:
Szinte biztos, hogy egy összeszerelő cég egyik márka neve több készüléküket is láttam már más viszonylag hasonlóan alig ismert név alatt. Persze ettől még jó lehet hisz az ilyenek általában a nagyobb márkák alkatrészeit veszik nagytetelben így tudnak olcsóbbak lenni a nagyoknal.
2018. júl. 22. 20:46
 18/19 anonim válasza:
100%
Japán márka! Nagyon jó és megbízható! Nekem rengeteg Sencor termékem van és mind tökéletes, szívesen merem ajánlani minden termékét bárkinek!
2020. máj. 16. 13:34
 19/19 orbinyek válasza:
A SENCOR jaőánból indult 1969-ben. Valószínű hogy régen jó márka volt. Nekem úgy tűnik, hogy most már nem a minőség dominál. Az alkatrész ellátása (support) egyszerűne kritikán aluli, gyakorlatilag nulla. Ez különbözteti meg a japánoktól. Én szerintem ezt a nevet már rég eladták. Ugyanúgy ahogy a blaupunkt, grundig, orion, hitachi, toshiba és még sorolhatnám... Ha napjainkban veszel egy ilyen cuccot, gyakorlatilag bármelyik gyárban készülhetett, ráragasztottak egy nevet oszt jónapot... Én mindenkit óva intek a sencor márkától. Alkatrész beszerzéssel foglalkozom, tudom hogy ezekhez semmit sem lehet kapni, csak ha szerencséd van és a kiegészítő vagy alkatrész pont megegyezik egy másik márka alkatrészével... Dobd el, és vegyél egy másikat elven működik, ha már vettél valamit tőlük, utána nem fognak veled foglalkozni.
2024. máj. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!