Word of warcraft nevű játékon akarok játszani de a telepítésnél elakadok (1 részt töltöttem le). ( A budapesti szerveren vagyok fenn. ) Hogy lehet hozzá adni a szervert rendesen a telepítőhöz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 11:43
1/5 anonim válasza:
LOL aki ezt elmagyarázza neked itt az ember legyen a talpán :D Amúgy kell hozzá a burning crusade meg a 2. kieg. is.
2/5 anonim válasza:
Hát tényleg nem kutya itt leírni a dolgot, de mint azt már előttem a válaszoló elmondta, szükséges a Burning Crusade és a Wrath of the Lich King kieg. is. Ha ezek megvannak jöhetnek a patchek (tört szervereknél változó), utána a realmlist átírása... De szerintem az oldalon van valami segítő leírás, nézd meg!
5/5 anonim válasza:
keress egy magas épületet és ugorj le. vagy tarkólövés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!