Miért nem sikerül az összes zenét feltenni az ipodomra?
Figyelt kérdés
Gyerekek segítsetek legyetek szívesek! Sosem volt még ipodom(touch). És gőzöm sincs hogy a francba kell feltenni rá a kedvenc zeneszámaim. Szóval van egy 3. generációs ipodom. És van a gépemen egy mappában vagy 100 darab zeneszám. Az iTunes legújabb verzióját töltöttem le, és őszintén megmondom f.ngom sincs hogy kell rárakni őket az ipodra. Kijött nekem valami zenék keresése gomb, arra rákattintottam, de a számok 4edét tette csak be, pedig ugyan olyan formátumú az összes. Egy talllózós kiválasztós dologra számítottam, de fogalmam sincs hogy kell megcsinálni! Segítsetek legyetek szívesek! :)2012. dec. 30. 22:07
1/3 anonim válasza:
Megnyitod az iTunest, bal-felül a zenére kattintasz, és a nagy vonalas felületre behúzod a mappát.
Aztán (az iPodod rá van dugva), rákattintasz az ipododra, ugyanott a baloldalon, aztán felül a zenére, majd jobb alul a szinkronra, és akkor szinkronizál.
2/3 A kérdező kommentje:
Rákattintottam, de nincs sehol semmi nagy vonalas rész. Csak egy ipad a jobb oldalt, meg nagy ZENE felirat, és alatta két lehetőség, hogy ugrás az itunes store ra, meg, hogy zene keresése. És itt a gond! Nem keresi ki az összes zenét, hanem csak egy előadótól az összeset. semmi többet
2012. dec. 30. 23:21
3/3 anonim válasza:
Vonalas rész, akkor van, ha már van zenéd (a zenék listája), de te azt mondtad, hogy a zenék negyedét felismerte, akkor annak csak ott kéne lennie.
Na mindegy, húzd a zene mappát be az iTunesba, aztán nézegesd mindenhol, hogy ne a piros ikon jelenjen meg a kurzor mellett hanem a kék, és azt írja, hogy hivatkozás, akkor enged fel a gombot, aztán folytasd ahogy az előbb írtam.
Ahol baloldalt kiválasztod, a legelején, hogy zene, ha odahúzod, biztos hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!