Mit lehet tenni, ha egy új tablet fájdalmasan lassú?
Karácsonyra vettem a nejemnek egy Concorde Tab One androidos tabletet, de olyan lassú, hogy nem lehet használni.. A tab elfordításakor a kép se ugrik egyből vízszintesre-függőlegesre, a böngésző is 3 perc mire elindul, a menü is számtalanszor kifagy és a hang is akad. Még soha nem volt dolgom androiddal; mit javasoltok, mit tehetnék hogy használni is lehessen? Már leszedtem egy Advanced Task Killer nevű appot, de semmit nem ér.
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
Ha böngésző 3 perc alatt indul, akkor ott nem jó a WiFi kapcsolat.
Tessék rendbetenni, vagy nem túlozni...
Ha mégis valós a panasz, akkor szerviz...
Nekem van 2 magos is, meg az ONE-hoz hasonló régebbi is, de nekem nincs vele problémám..
Annak többet kell tudnia.
Ha Te mindent jól csinálsz és 3 perc alatt indul a böngésző, akkor gar. javítás vagy csere.
Nekem gyengébb hardveren max. 6 másodperc.
A WiFi egy rádiós adó-vevő páros. Hogy a laptopodon jól megy, az a WiFis routert és a laptopodat minősíti.
De: tabon rossz lehet az antenna, akkor gond van adással-vétellel. (Adással inkább, nemcsak venni kell a router jeleit, hanem a tab adásának oda is kell jutnia!)
Ha jó a vevő, még nem biztos, hogy jó az adó is vagy fordítva.
Vevő+antenna ellenőrzéshez tedd fel a WiFi Analyzer programot, láthatod milyen jó a vevő.
Menj közvetlen a wifi antenna közelébe (max. 1m), legalább -40 -nek kell lennie.
Eből a pozícióból kezdeményezz WiFi kapcsolatot, böngészést.
Tedd fel a speedtest net programoz, indítsd. Megkapod mit tud immár a páros.
Mindezt wifi közelben és később távolabb is ismételd meg.
Ne keverd ide az Ipad Minit, más kategória hardverben és szoftverben.
Az almások a kifejezetten arra írt, maximálisan optimalizált szoftvert kapnak, ami még gyengébb hardveren is jól teljesít.
És az ára, mert az is része a történetnek úgy 3 szorosa, nem illő hasonlítani.
Én azt javaslom, hogy ha nincsen rajta semmilyen fontos dolog, akkor csinálj egy factory resetet. Ha ezután is ugyanolyan lassú lenne minden, akkor vidd vissza gariban, mert ott valami hardveres probléma lesz. PL. sérült memória modul.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!