Tényleg felrobban az Iphone és az Ipod?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:48
11/18 anonim válasza:
Hát akkor mégsem kitaláció volt a horrorra akadva 4-ben amikor az ipod tripod-á alakul! KIÍRTJÁK AZ EMBERISÉGET! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! 1ébként viccet félretéve, sztem csak a balesetek előtt gyártott ipodoktól kell félni! Gondolom annyira csak nem hülyék, hogy változtatás nélkül tovább gyártják! Viszont ha valamelyikőtöknek van egy eset előtti, én lecserélném!
12/18 anonim válasza:
ez nagyon ritka eset de minden érintőképernyős cucc felrobbanhat.Az iphone/itoush is 10-12 óra fogyamatos fideo nézés vagy játék után meleg környezetben de az aksi nem hír annyit...Felesleges ettől tartanod nekem is van és semmi gáz nincs vele...
13/18 anonim válasza:
Nem kizárólag az érintőképernyős telefonok robbanak fel.. az aksi bmelyik telefonban túlmelegedhet.. ismerősömnek pl a nokia 6600 "robbant" fel. felpúposodotta a hátulja és elszállt az agya..de ennyi.. mindenki megúszta sérülés nélkül :)
14/18 anonim válasza:
igen,az iphone akuja robban.
de amúgy én nem vennék iphone-t,én beérem a nokia 3110c-vel,nem robbangat,mindent tud ami kell,és nem drága (már :) )
15/18 anonim válasza:
Az iPhone-okból is ugyanannyi robban mint bármilyen más telefonokból, csak ugye iPhone, és rémisztgetik az embereket.
16/18 anonim válasza:
Ha benyomod a * + 1 akkor bumm!És amikor felrobban akkor egy vákuumot hoz létre ez világ és a 4687_T:WC! bolygó közt.
De vigyáz,amikor átlépsz az időkapun akkor elkérik a sünik és szarvasmarhák a PIN kódodat.De nehogy megad!!!Mert akkor újra bumm.És csak 2 bolygó van a kettő bolygón amin van a 2-ő.................. (:
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kicsit élénk a fantázia. :P
2010. máj. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!