Van egy Concorde tab one-om és a wifi-t szürkével jelzi az állapotsáv, pedig a wifi-vel nincs baj. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 09:50
1/4 anonim válasza:
Tehát jól működik rajta a wifi, csak szürke? Ez nem tűnik egetverő problémának. Milyennek kellene lennie?
2/4 A kérdező kommentje:
Kéken világít ha tudsz netezni stb. Nekem szürkén világít és nem lehet vele netezni,pedig minden más eszközömön lehet.Mégis a wifi menüpontnál azt irja hogy csatlakoztatva (mármint a tableten)
2012. dec. 28. 12:47
3/4 anonim válasza:
nekem is hasonló a porbléma concorde tab one tableten, elég idegesítő, hogy wifit szürkével jelzi, jól megy a net tudok videókat is nézni. De ennek ellenére google play en azt jelzi nincs kapcsolat stb...
4/4 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a problémám, de szokott segíteni ha kikapcsolod a tableted majd újra beindítod és a wifinél kikapcsolod a wifit és újra visszakapcsolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!