Szerintetek tényleg kéne Xbox 720 vagy ps4?
Figyelt kérdés
szerintem tök felesleges új konzolt csinálni de ha kijönnének az új konzolok csak arra készülnek majd játékok? érdemes lenne megvenni valamelyik konzolt?2012. dec. 27. 08:45
1/15 anonim válasza:
Ha azon gondolkozol érdemes e még venni xbox360at vagy ps3mat akkor még nyugodtan megvehetetd, mert közel sem biztos hogy jövőre kijönnek az újak,de ha meg is jelennek akkor is sokáig kijönnek a régiekre is a játékok.
2/15 anonim válasza:
Kelleni fog. A mostani konzolok már a végletekig ki vannak használva. Gyakorlatilag tökéletesen optimalizálták, így futnak el az új játékok a hardveren. Ha Jön az új generáció, akkor valószínű, hogy megugrik a játékfejlesztés, és olyan grafikák is megjelenhetnek, amik a mostani konzolokon már nem működne. Akkor megint a pc-nek lesz rosszabb, mert kb félévente lehet fejleszteni majd valamit. De ez így szokott lenni, természetes.
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat de szerintetek melyiket éri majd megvenni? azt azért megvárom hogy kiderüljenek a konzol problémái.
2012. dec. 27. 14:15
4/15 anonim válasza:
Azt így senki nem fogja tudni megmondani.
5/15 anonim válasza:
Ha eredeti játékokat fogsz vásárolni akkor ps3,ha nem akkor xbox.
6/15 anonim válasza:
Még ezt sem mondhatjuk biztosra:P Állítólag a microsoft igen bekeményít ezen a téren. Szóval majd kiderül.
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 27. 19:57
8/15 anonim válasza:
Ha már így a jövőről gondolkodsz ps3-at vegyél.
Elméletileg XBOXnak biztos lesz 720a a PSnek pedig a következője nembiztos ,hogy PS4 lesz. Igen aza baj/nembaj ,hogyha kijön egy új akkor a szomszéd pistikének is úja lesz és ha te vele akarsz játszani akkor te is kénytelen vagy egy újat venni. Szerintem vehetsz még semmise fix és lehet még 3évet kell várni rá... Én a PS3-at 2010-es karácsonyra kaptam szóval ha ahoz viszonyitod lehet megkéne várni a következőt bár én most is vennék egy PS3-t ha nem lenne.
9/15 A kérdező kommentje:
nekem már van xbox360-om és pont emiatt kezdtem el aggódni
2012. dec. 28. 07:53
10/15 anonim válasza:
Örülj neki, h te csak ezen aggodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!