Milyen Tablet-et tudnátok ajánlani 25, maximum végesetben 25e feletti áron?
Figyelt kérdés
Leginkább a gyorsaságot nézem, tehát egy dual proci elkéne bele, hogy a böngésző gyorsan fusson, meg a játékok szaggatás nélkül, és az akku is bírja egy darabig, de nem igazán találok ilyen árban ilyen tablet-et. Amit találtam, azt már nem forgalmazzák. Tehát, ti esetleg tudnátok ajánlani efféle tablet-et?2012. dec. 26. 22:20
1/10 anonim válasza:
25-ért nem kapsz, talán a legolcsóbb a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo , de az 37ezer.
Esetleg kínai webshopból, pl Pandawill, Alibaba rendelhetsz.
2/10 anonim válasza:
ennyiért még pmp sincs, nemhogy nagyobb kijelzős tablet
3/10 anonim válasza:
en most a tabletemrol irok nagyon gyors,es csak 33ezer forint volt es szep is. ConCorde tipusu.
4/10 Golan Trevize válasza:
60-70 alatt semmilyet nem ajánlok.
5/10 A kérdező kommentje:
szerintem 30-ér is lehet elég jó tablet-et venni..
2012. dec. 27. 14:33
6/10 Golan Trevize válasza:
én meg konkrétan tudom, hogy nem.
számtalan kérdésnél kifejtettem már részletesen, hogy ezek nem tabletek, csak tabletnek látszó hulladékok, amikből minden ki van spórolva.
kb. olyanok, mint egy trabant egy mostani tök átlagos autóhoz képest.
7/10 baranyi bianka válasza:
Androidos DPS Dream 7 Tablet, nekem is olyan van
8/10 baranyi bianka válasza:
24e-ért vettük a media markt-ba
9/10 anonim válasza:
10/10 baranyi bianka válasza:
[link] én erre gondoltam! gyors és olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!