Vinyl vagy CD melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb ? Melyik karcolódik könyebben ? Melyiket érdemesebb megvenni eredetiben ? Én Cdket szoktam venni.Punk zenéket.De rá akarok állni a vinyl re.Azt mondják hogy jbb a hangja,tartósabb is stb.De van aki azt mondja ha minden nap hallgatom fél év után tönkremehet a vinyl.Igaz ez ?2012. dec. 25. 12:50
1/4 anonim válasza:
A bakelit lemezhez azért felszerelés is kell hogy legyen értelme.
Lejátszó, erősítő, hangfalak vagy füles.
A minőségi darabok nem olcsóak.
Mérlegeld hogy megéri-e.
2/4 A kérdező kommentje:
+ még tűt is venni kell 2 havonta ha minden nap megy a gép vagy 3 órát.Nekem is van vinyl lejátszóm.Csak nincs benne tű,hangfal.Tűt sztem már sehol nem lehet kapni.Vagy igen ? Cs29 kellene
2012. dec. 25. 13:04
4/4 anonim válasza:
Cs29? Ez valami NDK gyártmány? Attól sok minőséget azért ne várjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!