Miért nem tölt az Ipadem?

Figyelt kérdés

Ma reggel még rendesen töltődött USB-ről,aztán Jailbreakeltem,és egész nap használtam,és amikor lecsökkent 30% alá a töltöttsége, fel akartam tölteni,de nem engedte USB-ről( előtte hibátlanul működött),újra raktam a gépet,de semmi. Próbáltam már több kábelt is,de tölti.

Konkrétan amikor feldugom a gépre elkezd villogni a töltés és az, hogy nem megfelelő az eszköz a töltéséhez.

Mit tegyek? Segítsetek kérlek!

2012. dec. 24. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem eredeti kábel tud ilyet okozni, főleg, ha volt szoftver update is.

Másik USB porttal is ez a helyzet?

A számítógép látja az iPadet?

2012. dec. 24. 02:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez furcsa az iPad eddig nem töltött gépről. Amikor nekem volt iPadem utánaolvastam és mindenhol azt írták, hogy nem lehet (nekem sem ment), kell hozzá egy segédprogram ha gépről akarod tölteni: [link]
2012. dec. 24. 06:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert kevés az áram neki és az ipad -amiatt,hogy ne fektesse le a számitógépedet - kikapcsolja a töltést .Az usb port maximálisan 500mA-rel terhelhető,az ipad töltőárama pedig 2A - az usb max terhelhetőségének a négyszerese.
2012. dec. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!