Mi lenne jobb gamelésre?
Először is az lenne a kérdés,hogy gamelésre mit vegyek inkább,ha nem nagyon akarok pénzt adni a játékokra?Xbox 360 , PS3 vagy egy gaming PC?
Találtam egy PC-t 150 ezer forintnak megfelelő áron,nem tudom hogy megéri-e?Olyan játékokat szeretnék játszani rajta,mint pl. COD Black ops 2,Dirt3,Dishonored,legtöbb verziója a NFS-nak (pl.Most Wanted,shift2..) , WRC rally,Assasins Creed sorozat,Medal of Honor,Skyrim,Halo2,Enemy Unknown,Metro 2033 stb. ilyen stílusú FPS/RPG/Racing játékok érdekelnek.
Ezek elmennének egy ilyen PC-n? :
Intel Core i5 3330 3GHz 6MB cache
ATI Radeon HD 7750 1GB
8GB DDR3 1333MHz RAM
1TB 7200 Rpm Sata3 HDD
Megérné ez 150-ezerért?
Minek kivárni? Még másfél évig semmit sem játszol? Ha kijön az új, akkor mikor úgy döntesz, hogy megveszed a régidet felrakod a netre eladni és kész.
Én sose értettem, ezt a várok és majd megveszem, mert lehet másfél év múlva már kapható lesz újabb. Mire jó ez? Addig is élvezhetnéd azt, ami most van a rengeteg játékkal. Ráadásul, ha nem is olyan sok évig, de egy jó ideig még lesznek játékok a mostani generációs gépekre is, és nagyon jól eljátszogathatsz vele, míg az újabb ára le nem esik. Ha csak nem te is az a fajta vagy, aki képes három napot sorba állni, hogy elsőként vehessen belőle, igaz, hogy még azt sem lehet tudni, hogy milyen hibái vannak, igaz, hogy még nincs is nagyon rá játék, és igaz, hogy akkor a legdrágább és rövidesen egymásra licitálnak majd az üzletek az akciókkal, de akkoris!!!
Én nem vagyok az a fajta, aki sorban áll órákig. Sőt, még csak az első héten sem venném meg. A munkámhoz úgyis kell a komoly gép, szóval csak akkor fogom megvenni a következő generációt, amikor egy olyan exkluzív cím kijön rá, ami érdekel.
Én azt írtam, hogy sokkal jobban megéri most PC-t venni. Ha már úgyis egy elavult gépe van, akkor minek vegyen egy új netezős gépet, plusz egy konzolt, amikor így jobb venni egy kicsit komolyabb gépet, ami a konzolok szintjét simán hozza a következő generációig. Addig is fog tudni játszani a játékokkal. Utána már érdemes elgondolkodni a konzolon. Én így látom jelenleg a helyzetet. Más biztos másként gondolkodik, de szerintem normálisan megindokoltam, miért gondolom így. A kérdező így el fogja tudni dönteni, kinek a véleményével ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!