Mi a baja a psp-mnek?

Figyelt kérdés
Nemrég szétszedtem a psp-met és véletlenül elb...tam. nem müködik kijelző háttér világítása. vajon a kijelző kábele tört meg vagy pedig az alaplapon van a hiba?(Szerintem a kábellel van baj de nem vagyok benne biztos és nem szeretnék pénzt kidobni egy új kijelzőre ha nem az a probléma)
2009. aug. 23. 23:56
 1/4 anonim válasza:
Nem kellett volna szétszedni -.-
2009. aug. 24. 01:27
 2/4 A kérdező kommentje:
kössz ha ezt nem mondod magamtól nem jövök rá -.-
2009. aug. 24. 01:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig sajnos igaza volt az 1-nek. Miért szedted szét? Valami nem működött?

Most már mondjuk mind1, el kell küldened valamilyen megbízható szervizhez(ha garis, akkor meg oda, csak kamuzz, hogy leesett vagy játék közben csak úgy beszart, azt cs).

Ha nincs már gari:

[link]

Itt biztos, hogy jutsz vmire, sok sikert és legközelebb ne szedd szét! Benn van a használati útmutatóban is, hogy csak szakemberrel.

2009. aug. 24. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy elszakítottál egy vezetéket, vagy elbasztál egy forrasztást? Nézd meg!
2009. aug. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!