Vettem egy Xboxot, hogyan van ez az xbox live? Segítség
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van, nem értem. Van profilom. Player 1, az xboxhoz van xbox goldom és egy játék kód a witcher 2. Le akarom tölteni, de nem tudom hogyan kell, hol kell és hogy mi van.2012. dec. 22. 11:34
1/1 anonim válasza:
ha vettél egy boxot, csinálsz egy profilt, rámész az xbox menujeben talalhato join xbox live ra...oda beirod azokat amiket ker,, kapsz asszem 1 honap ingyen arany tagságot...nemtudom, hogy milyen jatekrol beszelsz, ha le akarod huzni, es kaptál egy kodot akkor a controllerodon ramesz a nagy xbox gombra, elmész legbalra, es ott van h reedem code, oda beirod a kodot es download...ha meg meg van arany kodod,és ha lejár a gold, akk ooda tudod a live kodjat is beirni. HA SEGITETTEM, TEGYÉL EGY ZÖLD UJJAT(LIKE)...KOSZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!