Lehet részletre venni? Vagy megéri használtan? (xbox360)
Használtat semmiképpen,igaz én is eladtam a régi Elite-met de én vigyáztam rá és nem is volt 3LEDES szóval jó vásárt csinált aki megvette.
De én sose vennék használtat!
konzolvilag.hu-ra nézz fel,250 GB-osat vegyél mert feltelepíted a winyóra lemezről a játékot tartsd meg a cd-t mert elején kéri a dvd-t futtatja onnan,azt majd winyóról,így kevésbé melegszik,és az olvasó fej nem kopik.
konzolvilagban 250 Gb-osat adnak,2 játékkal,1 joyyal 60.000 FT-ért,és itt nem lehet részletre venni!
Szerintem media markt-ban sem lehet de nem tudom!
Bármi kérdésed van kérdezz,több éve van xboxom!
Ez esetben tényleg részletre jó,azt se tudod hogy használta meg ilyenek..
Nem rég láttam itt egy kérdést hogy egy személy 30.000 FT-ért vett egy 20 GB-os XBox 360 elite-t az apródon és nem indult,ráadásul nem értett hozzá az illető így a fickó oda írta hogy működik minden,képen meg nem világított a kör.
Ezért érdemes újat venni,meg persze nem is tudod hogy ő csinálta-e a képet..
Inkább vedd részletre ezt tanácsolom,mint egy xbox elite-t ami 2 hónap múlva 3 LEDES lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!