Milyen minőségű az a "keverő" és mikrofon, amit a Lidl áruház árul 7 ezer Ft-ért sztetek?
a szett:
-2 db mikrofon (vezetékes, jack dugós)
-1 db vevőegység (a 2 mic bemenet + 1 zene-bemenet, azaz egy kisebb keverő-szerűség, hátul RCA-kimenetek)
Szerintetek 7 ezerért ez nem nagyon gagyi? csak mert elvileg német gyártmány, és furcsállnám, h azok is kiadnak a kezükből szemetet, de hát a frász tudja manapság. Ha persze azt nézzük, h egy komolyabb mikrofon 70 ezer minimum, akkor persze gagyi, de sztetek ilyen karaoke-célokra elmegy?
én is erre tippelek persze, csak elmondom, mire szánnám:
Van nekem, brutálisan jó minőségű mikrofonom, és csak arra kellene, hogy amolyan házibb jellegű riportokhoz a kis mérete miatt a keverőpultja érdekelne nagyon, mert max 10x5 cm ahogy emlékszem, és igazából ez is a kérdésem, h vajon abban mit tudnak nagyon silányan megoldani, ami miatt nagyon vacak lesz a felvétel?
Itt nálunk nem is zenéről, hanem egyszerű szövegfelvételről van szó, és a kompakt kis minike kivitele miatt érdekelne nagyon. Erre se nagyon ajánlod? Mit tud rosszul csinálni ha gagyi? betorzít ? vagy ?
Egyáltalán mi ez mi a márkája ha német, ha tényleg német iparosok műve akkor azt mondom jó legyen de ha kínai tömegszemét akkor bármi kisülhet belőle :) érted . Nekem egy ilyen van http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ubT..
és ezt tudja 13 ért , úgyhogy nem tudom megéri e 7 ezret adni a lildijüs cuccért bár ez tényleg nagyobb ,de sejtem hogy azon nincs ennyi funkció sem. Ja de neked több mikrofon bemenet is kell .Ez is német de készült kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!