Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen minőségű az a "keverő"...

Milyen minőségű az a "keverő" és mikrofon, amit a Lidl áruház árul 7 ezer Ft-ért sztetek?

Figyelt kérdés

a szett:

-2 db mikrofon (vezetékes, jack dugós)

-1 db vevőegység (a 2 mic bemenet + 1 zene-bemenet, azaz egy kisebb keverő-szerűség, hátul RCA-kimenetek)

Szerintetek 7 ezerért ez nem nagyon gagyi? csak mert elvileg német gyártmány, és furcsállnám, h azok is kiadnak a kezükből szemetet, de hát a frász tudja manapság. Ha persze azt nézzük, h egy komolyabb mikrofon 70 ezer minimum, akkor persze gagyi, de sztetek ilyen karaoke-célokra elmegy?

2012. dec. 20. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is másra találták ki hanem hogy ilyen karaokis hülyéskedésre ,véleményem szerint 7 e forintért egy szär :)
2012. dec. 20. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:

én is erre tippelek persze, csak elmondom, mire szánnám:

Van nekem, brutálisan jó minőségű mikrofonom, és csak arra kellene, hogy amolyan házibb jellegű riportokhoz a kis mérete miatt a keverőpultja érdekelne nagyon, mert max 10x5 cm ahogy emlékszem, és igazából ez is a kérdésem, h vajon abban mit tudnak nagyon silányan megoldani, ami miatt nagyon vacak lesz a felvétel?

Itt nálunk nem is zenéről, hanem egyszerű szövegfelvételről van szó, és a kompakt kis minike kivitele miatt érdekelne nagyon. Erre se nagyon ajánlod? Mit tud rosszul csinálni ha gagyi? betorzít ? vagy ?

2012. dec. 21. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mi ez mi a márkája ha német, ha tényleg német iparosok műve akkor azt mondom jó legyen de ha kínai tömegszemét akkor bármi kisülhet belőle :) érted . Nekem egy ilyen van http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ubT..

[link]

és ezt tudja 13 ért , úgyhogy nem tudom megéri e 7 ezret adni a lildijüs cuccért bár ez tényleg nagyobb ,de sejtem hogy azon nincs ennyi funkció sem. Ja de neked több mikrofon bemenet is kell .Ez is német de készült kínában.

2012. dec. 21. 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, de akkor már láttam ott 3 csatornásat olcsóbban, viszont mindegyikkel az a bajom h nincs rajta XLR bemenet, csak mono jack, és ezt megvallom, nem is értem igazából, hogyan ...
2012. dec. 21. 15:26
 5/5 anonim válasza:
Pedig nekem lidl-os van es jo :/
2016. nov. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!