Kameráról felvilágosítást adnátok egy szőkenőnek?
Szeretnék venni eg ykamerát már hónapok óta, de amit az üzletben mondanak két mondatban, az nekem nem sokat jelent. Pl van-e minőségbeli különbség a HD (HDD-s) és az SD kártyára rögzítő kamera között? Érdemes-e ez utóbbit venni? Nagyon tetszik, hogy cserélhető, egyszerűen kezelhető, de milyen érvek és ellenérvek vannak?
Aztán a másik, melyik milyen formátuzmban rögzít? Ennek a minőség szempontjából van jelentősége? Gondolok itt arra, hogy mpeg, avi stb ... Egyáltalán mi jöhet szóba és milyen előnyökkel / hátrányokkal?
Nagyon köszi előre is, és ha kérhetem, tényleg a lehető legegyszerűbben magyarázza el valaki, hátha megértem ... (mert nagyon kellene, de mindig elbizonytalanodok)
1, Oké köszi, csak tudod nem egy ember meg pont a HDD-sről beszélt le, mert hogy abban van mozgóalkatrész és hamar tönkre megy, és ezért vannak a kártyás mellett.
2, Ugyanakkor minőségbeli összehasonlítást láttam, és a HDD-re rögzített HD minőség azért nyuilávn sokkal szebb volt mint az SD-nek a legjobb minősége. Más rendszerben rögzítenek ezek vagy mi adja a különbséget? Azaz nem csak a hely a probléma, hanem kártyára nem tud ugyan olyan formátumban rögzíteni minz HDD-re?
3, Amúgy dehogy döntök a kinézet alapján, de eddig a Sonyra beszélt rá minmdenki aki értett hozzá, csak éppen elmagyarázni nem tudta még senki melyik miért előnyösebb.
4, Ja és a vakut pedig nem értem. Mozgóképnél vaku? Uha ez nekem sok :-)
5, Meg jött egy olyan verzió is, hogy ajánlottak fényképgépet mert az is HD-ben rögzít, szebbet mint az SD kártyás, na de ezt meg felfogni se tudom, mert most is van egy nem is olcsó fényképgépem, de a kamera-funkciója mondhatni katasztrófa minőséget ad.
Hát rengeteg a kérdés ...
Köszi kereslek akkro privátban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!