Mia külömbség a Telenor Hipernet Huewei E303 éssa MF680 mobil internet usb stick között?

Figyelt kérdés
Vanegy MF680 as modemem amitmég a 2 éves hiségidővel kaptam telenor hipernet előfizetésel ami egy elég gyors volt letöltésbenis de sajnos ezza modemem elromlot és egy uj ijen modem 20 e ft körül van.Vettem egy olcsot a E303 at pár ezerért és ez lasabb letöltsébenis meg böngészésbenis, mért van ezz ennéla modemnél?Azt tudom hogy nekem hipernet 21 es csomagom van ami 10 giga nappal és éjszaka 100 giga a Mf680 nál a letöltési sebbeség felment 800 ig is de a E303 csak max 100 ig megy.Az E303 at valahogy meglehet csinálni hogy gyors legyen vagy felesjtös?
2012. dec. 18. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél másikat. Ez nem tudja azt a sebességet,mint amilyen neted van. Max letöltés 7,2Mbit/s max feltöltés 5,76Mbit/s
2012. dec. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!